Mladić najavio ubistva

Mladić koji je ubio 15 osoba pre no što ga je policija usmrtila u Nemačkoj, najavio je svoj čin prethodnog dana u poruci na Internetu, navode lokalne vlasti.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.03.2009.

14:57

Default images

Na jednom forumu Tim Krečmer je napisao: "Imam oružje, sutra ujutro idem u svoju bivšu školu. Budite pažljivi, sutra ćete čuti kako se priča o meni. Zapamtite ime mesta - Vinenden", piše u saopštenju lokalnih vlasti.

Nemačka policija je saopštila da je 17-godišnji mladić, koji je u srednjoj školi u Vinendenu, u blizini Štutgarta, ubio 15 ljudi, upotrebio oružje svog oca koji ga je legalno posedovao.

Mladić je u svojoj bivšoj školi, koju je završio prošle godine, ubio devet đaka od 14 do 15 godina i troje učitelja, dok su još tri osobe stradale tokom pokušaja ubice da pobegne.

Policija je potvrdila da je i mladić tokom bekstva ubijen, a u okršaju su teško ranjena dva policajca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: