"Policija nije upotrebila pištolje"

Policijska uprava u Nišu saopštila je da policajci nisu upotrebljavali vatreno oružje kada je ubijen Nikola Albijanić (19).

Izvor: B92

Nedelja, 29.07.2007.

21:46

Default images

Albijanić je ubijen noćas oko tri sata u niškom naselju Komren pod zasad nerazjašnjenim okolnostima. U saopštenju je navedeno "da je kod pokojnog Albijanića zatečen pištolj za čije držanje nije imao odobrenje nadležnog organa".

Od Albijanića i svih učesnika u dogadjaju uzeta je parafinska rukavica, a izvršeno je i veštačenje oružja", ukazuje se u saopštenju.

Istražni sudija Okružnog suda Saša Bošković izjavio je ranije da je interventna patrola policije bila u potrazi za jednim vozilom i pred kućom Albijanića zatekla grupu mladića iz koje se izdvojio i počeo da beži.

Potom se začuo jedan pucanj, mladić je pao na ulicu i, premda je hitna pomoć dossla za 20 minuta, umro je posle pokušaja reanimacije u niškom Kliničkom centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: