Lešinari: Od homo u hetero

Posle skoro 10 godina zajedničkog života, dva gej-lešinara iz zoološkog vrta u Jerusalimu opredelila se za heteroseksualnost.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2006.

12:59

Default images

Jehuda i Dešik, mužjaci lešinari vrste grifon, nisu se rastajali od 1997, ali je njihova ljubavna priča sada prošlost pošto su oba našla partnere suprotnog pola, rekao je novinarima direktor vrta. Dva lešinara zajedno su sagradila gnezdo u kom su podigli i tri usvojena ptića pošto su odležali na jajima koja je u gnezdo podmetnulo osoblje vrta.

Prošle godine, Dešika je privukla jedna ženka, zbog čega je prebačen u zoološki vrt nedaleko od Tel Aviva, a Jehuda i sam posle nekog vremena našao partnerkui to na Dan zaljubljenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: