Subota, 30.07.2016.

12:54

Pucnjava na žurki u Sijetlu, tri žrtve /FOTO

Troje ljudi je ubijeno, a jedna osoba je ranjena u pucnjavu na žurki kod Sijetla u SAD, javlja „Raša tudej“. Napadač uhapšen.

Izvor: B92

Pucnjava na žurki u Sijetlu, tri žrtve /FOTO
Foto: Screenshot

Kako navode, pucnjava se dogodila kod grada Makiltija, nedaleko od Sijetla, a na žurki je u trenutku pucnjave bilo između 15 i 20 ljudi.

Veruje se da je napadač bio naoružan puškom koja je prema nepotvrđenim informacijama pronađena.

Jedan od svedoka rekao da je reč o srednjoškolskoj ili studentskoj žurki, kao i da su roditelji počeli da se okupljaju ispred kuće u kojoj se pucnjava dogodila ne bi li dobili neke informacije od policije.

Makiltio je gradić u saveznoj državi Vašington, nalazi se u blizini granice sa Kanadom i ima tek nešto više od 20.000 stanovnika.

“Raša tudej” navodi da je on jedan od najprestižnijih predgrađa Sijetla, a neki magazini su za njega navodili da je jedno od najboljih mesta u SAD za život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

19 h

Podeli: