Subota, 28.03.2015.

12:24

Ranjen nožem u kafanskoj tuči

U tuči u ugostiteljskom objektu u selu Lomnica kod Despotovca nožem je povređen muškarac i prevezen u Opštu bolnicu u Ćupriji.

Izvor: Tanjug

Default images

Osim toga, policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati dvojici, izjavila je Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Povređeni nije u životnoj opasnosti, a tuča se dogodila sinoć oko 17.10 sati, dodala je Cvetić.

"Policija je zadržala do 48 sati G.S (32) iz Lomnice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju", rekla je Cvetić.

G.S se tereti da je nakon kraće rasprave oštrim predmetom povredio R.R (48) iz istog sela u ugostiteljskom objektu, objasnila je Cvetić.

R.R je prevezen u Opštu bolnicu u Chupriji gde mu je pružena pomoć i on je van životne opasnosti dodala je ona.

Policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati i N.M (47) "zbog postojanja osnovane sumnje da je bio saučesnik osumnjičenog G.S", napomenula je Cvetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: