Subota, 24.11.2012.

21:49

Mićunović: DS jači posle izbora

Dragoljub Mićunović izjavio da će, nakon sutrašnjih stranačkih izbora, DS postati još jači stub opozicije i alternativa sadašnjoj vlasti u Srbiji.

Izvor: Beta

Default images

Mićunović je za sutrašnji novosadski Dnevnik rekao da još uvek postoje ozbiljne namere protivnika te stranke da se ona "kriminalizuje i razbije", i na taj način ugasi jedina realna alternativa aktuelnoj vlasti.

"Loše je kada se jedna u osnovi veoma zdrava ideja, kao što je borba protiv korupcije, zloupotrebljava u politikantske svrhe. DS-u su pokušali da pripišu sve kriminale ovoga sveta, a sada afere koje se otvaraju pokazuju da u njima nema baš puno aktera povezanih s DS-om, već preovlađuju neke druge stranke", kazao je Mićunović.

Dodao je da ni njegova stranka nije imuna na "trule jabuke", ali je poručio da eventualno ogrešenje o zakone treba da utvrđuju tužilaštvo i sudovi, a ne političari i tabloidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: