Ponedeljak, 12.03.2012.

09:36

"Naši" spalili zastavu Vojvodine

Aktivisti ekstremističkog pokreta SNP "Naši" sinoć su u Novom Sadu spalili zastavu Vojvodine i ispisali grafit na kom Ratku Mladiću čestitaju rođendan.

Izvor: Tanjug, 021

Default images

Aktivisti omladine LSV i SPO prekrečili su jutros grafite, isto kao što su to učinili i u novembru prošle godine kada je na istoj zgradi, u novosadskom Bulevaru oslobođenja, osvanuo mural sa likom Ratka Mladića.

"Naši" su naveli da su zapalili, kako su je nazvali, autonomašku zastavu, u čast rođendana Ratka Mladića. Grafit "Čanak nema dovoljno boje da sakrije junaštvo tvoje. Srećan rođendan đenerale", kao i šabloni sa likom haškog pritvorenika ispisani su na zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini novosadske Policijske uprave.
Grafiti su jutros uklonjeni
"Naši" su saopštili da su u subotu počeli obeležavanje Mladićevog rođendana pokretanjem akcije "Đeneralizacija", a u saradnji sa udruženjem "Ultra četnici".

Takođe, na Jutjubu je postavljen snimak paljenja zastave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: