Sreda, 01.05.2013.

19:29

Vučević vernicima čestitao Uskrs

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas Uskrs sveštenstvu i svim građanima koji ovaj praznik slave u nedelju, 5. maja.

Izvor: Tanjug

Default images

Vučević je istakao da želi da taj najveći hrišćanski praznik svi oni koji ga slave provedu u miru, dobrom zdravlju i radosti i neka svima donese mnogo lične i porodične sreće, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

"Da svaki Uskrs provodimo u slozi, u međusobnom razumevanju i toleranciji. Da se trudimo da svaki dan budemo bolji ljudi, i da praštamo jedni drugima", piše u uskršnjoj čestitki Vučevića.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić čestitali su, takođe, Uskrs vernicima i predstavnicima Srpske pravoslavne crkve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: