Vulin u prvoj poseti Kosovu

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Vlade Aleksandar Vulin boraviće u petak i u subotu na Kosovu i Metohiji, najavljeno je iz te kancelarije.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2012.

17:11

Default images

Vulin će tokom prve posete srpskom narodu na KiM od preuzimanja dužnosti direktora Vladine Kancelarije za KiM posetiti Prizren, Štrpce, Orahovac i Veliku Hoču.

U okviru posete Prizrenu, Vulin će obići manastir Svetih Arhangela i prizrensku Bogosloviju, a planirano je da poseti i manastir Zočište.

Vulin je u sredu dao intervju za TV B92 i rekao je da je Vlada pripremila strategiju za rešavanje problema Kosova, iza koje će stajati čitava Srbija.

On je rekao da će u pregovore s Prištinom biti aktivno uključen i predsednik Tomislav Nikolić, kao i da će obe strane morati da budu spremne na bolne ustupke.

Intervju sa Aleksandrom Vulinom pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: