U Kuršumliji 43 stepena

Opština Kuršumlija ovih dana ruši temperaturne rekorde, a danas je termometar u samom centru tog grada, pokazivao čak 43 stepena Celzijusova.

Izvor: B92

Nedelja, 15.07.2012.

17:46

Default images

Velika temperatura nije jedini problem za stanovnike ovog grada, danas su ostali i bez vode zbog kvara na mreži.

Lekari Doma zdravlja u tom gradu apeluju na sugrađane da bez preke potrebe od 10 do 18 sati ne izlaze napolje, a onima koji to moraju, savetuju stalno rashladjivanje i unošenje što više tečnosti.

Veći deo grada danas je bio bez vode za piće zbog pucanja cevi u naselju Veljkoviće i za sada nije poznato kada će kvar biti otklonjen.

I mnoga prigradska naselja su od početka vrelih dana bez vode za piće a najugroženiji stanovnici se boje da bi zbog toga mogli da dobiju neku zaraznu bolest.

Zbog veoma visoke temperature, i gradski bazen je danas pun, mahom omladine, dok su ulice potpuno puste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: