Izgoreo motel na Staroj planini

Danas po podne je izgoreo privatni motel "Vrelo" u istoimenom odmaralištu na Staroj planini, udaljen od Pirota tridesetak kilometara.

Izvor: Beta

Petak, 04.05.2012.

19:01

Default images

Žrtava nije bilo, a procenjuje se da je nastala šteta od oko 100.000 evra.

U gašenju požara učestvovali su vatrogasci iz Pirota u tri vatrogasna vozila. U neposrednoj blizini je novosagrađeni Centar za posetioce Parka prirode "Stara planina", na kojem su od jare popucala stakla.

Vlasnik izgorelog motela "Vrelo" Tomislav Stojanović rekao je da ne zna šta se desilo jer u vreme izbijanja požara nije bio u motelu.

Požar je izbio u pomoćnoj zgradi u kojoj nema struje.

"Buknula je vatra koja je zahvatila zgradu motela. Izgoreo je ceo sprat sa pet opremljenih apartmana, nameštajem i kupatilima. Ništa nismo uspeli da spasemo, osim nešto robe koju smo izneli iz prodavnice motela. Šteta je oko 100.000 evra", kazao je Stojanović.

Stojanović je dodao da su vatrogaci stigli sat posle prijave požara, a do tada su zaposleni pokušavali da ga sami ugase.

U motelu je od osoblja bio samo kuvar Perica Rančić, koji takođe kaže da ne zna uzrok požara.

Radnik sa susednog ribnjaka Goran Ristić rekao je agenciji Beta da je vetar nosio vatru i da nije moglo da se priđe od velikog plamena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: