Pritvor zbog tuče u Lajkovcu

Istražni sudija u Valjevu odredio je pritvor Dušanu Ž. (25) iz Lajkovca, zbog sumnje da je naneo smtonosnu povredu maloletnom D. Č. (17) iz Lajkovca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.06.2009.

21:50

Default images

Kako je večeras rečeno u tom sudu, Dušan Ž. Se tereti za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnom posledicom, dok će se Uroš P. (26), takođe iz Lajkovca, osumnjičen za učešće u tuči grupe mladića u kojoj je D.Č. stradao, braniti sa slobode.

Petorica mladića potukla su se u noći između petka i subote pred Gradskom kućom u centru Lajkovca posle sukoba zbog toga što je D. Č. nekoliko puta bacio tenisku lopticu u prozore Gradske kuće.

Najpre su se potukli Uroš P. i D. Č, koje su ostali razvadili, a sukob je potom nastavljen tučom Dušana Ž. i D. Č. koja se kobno završila.

Prvi rezultati obdukcije tela nastradalog ukazuju na to da je on dobio snažan udarac nogom u predelu grudnog koša i dijafragme zbog čega je došlo do krvarenja u plućima i smrti nakon što se srušio na pločnik.

Policija je protiv četvorice učesnika u tuči, od kojih su dvojica maloletna, podnela i prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: