Napad hakera iz Srbije

Veb-stranicu opštine Priština napali su hakeri i na njoj postavili kartu bivše Jugoslavije i zastavu sa petokrakom na sredini.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2008.

12:59

Default images

Oni su napisali i poruke "Ekipa za ujedinjenu Jugoslaviju" i "Ovo je Srbija", preneli su mediji u Prištini. "Juče između 10 i 11 časova smo imali napad hakera iz Srbije", izjavio je politički savetnik za medije predsednika opštine Priština Asdren Osaj.

On je kazao da napisi koji su stavljeni na vebsajt opštine ukazuju na mogućnost da su to učinili hakeri iz Srbije. Osaj je rekao da nije oštećen sadržaj koji se nalazio na veb-stranici opštine Priština.

Napad na sajt Internacionalnog unverziteta

Kosovski hakeri napali su zvanični sajt privatnog Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, čiji je rektor glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić.

Na sajtu je bila postavljena albanska nacionalna zastava sa natpisom "Kosova Hack - Albanian Undergraund Kings" (Kosovski hakeri - Albanski kraljevi podzemlja), objavljeno je na "Sandžaknjuzu".

Univerzitetski sajt još uvek nije u funkciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: