Dinkić: Tadićeva politika vodi miru

Predsednik URS Mlađan Dinkić kaže da je URS podržao Borisa Tadića jer Srbiji treba predsednik koji će nastaviti da obezbeđuje politiku mira.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 20.05.2012.

20:34

Default images

"Moramo da kažemo da je situacija u Srbiji jako teška, da će naredni period biti veoma izazovan i zato je jako važno da se posebna pažnja obrati u svim regionima, da se vodi politika ravnomernog regionalnog razvoja", kazao je Dinkić novinarima posle glasanja na svom biračkom mestu u Novom Beogradu.

On je dodao da očekuje da novi predsednik Srbije podrži politiku ravnomernog regionalnog razvoja za koju se zalaže URS. Dinkić je ocenio da novu vladu čeka neverovatno težak posao jer je Srbija već šest meseci u recesiji.

"Sve je teže naći posao i mislim da će jako, jako teško biti u narednom periodu i zato bi bilo vrlo važno da se sastavi jaka vlada sa jakim programom i da se usvoji paket antikriznih mera kako bi se srpska ekonomija polako podizala", kazao je Dinkić.

U Srbiji se danas održava drugi krug predsedničkih izbora. Građani Srbije danas biraju predsednika Srbije među dva kandidata koja su na izborima 6. maja osvojila najveći broj glasova – kandidata koalicije "Izbor za bolji život" Borisa Tadića i koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislava Nikolića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: