Šutanovac: Smišljena prevara SNS

DS sumnja da je neko na nezakonit način došao u posed izbornog materijala i dostavio ga vrhu SNS, kaže potpredsednik DS Dragan Šutanovac.

Info

Izvor: B92

Petak, 11.05.2012.

14:43

Default images

On je dodao da je tu reč o smišljenoj prevari SNS.

"Osnovano sumnjamo da je neko na nezakonit način došao u posed izbornog materijala i dostavio ga vrhu SNS. Postoji sumnja da je Tomislav Nikolić pre dva dana boravio u Zaječaru i sumnjamo da su odatle ti listići", rekao je Šutanovac na konferenciji za novinare.

On je naveo da se radi o smišljenoj prevari SNS jer je, kako je objasnio, Tomislav Nikolić unapred govorio da će izbori biti neregularni i da će SNS biti pokradena ukoliko ne pobedi na izborima.

Šutanovac je dodao da postoje još dve varijante za objašnjenje porekla listića - prva da se radi o falsifikovanim listićima, a druga da su aktivisti naprednjaka unapred sakupljali te listiće da bi ih ubacili na neka biračka mesta, na kojima Boris Tadić ima veću podršku.

Uz napomenu da su u svim komisijama bili predstavnici svih stranaka i da su stoga nemoguće bile neregularnosti, pozvao je nadležne organe da ispitaju sve navode o navodnim neregularnostima.

SNS je ranije podneo krivične prijave zbog krađe na izborima. Dokaz je, tvrde u toj stranci, vreća puna glasačkih listića nađena u kontejneru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: