Politika

Petak, 11.05.2012.

14:43

Šutanovac: Smišljena prevara SNS

DS sumnja da je neko na nezakonit način došao u posed izbornog materijala i dostavio ga vrhu SNS, kaže potpredsednik DS Dragan Šutanovac.

Izvor: Tanjug

Šutanovac: Smišljena prevara SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

MUKNAVI

pre 12 godina

Ovi ,jedni za druge kazu da su notorne varalice,a nama se nude po coskovima i mog grada da nam oni budu vodje pa se pitam:Imamo li mi nekoga koji nije od te sorte,pa da njega biramo da sa nama "soferira" prema boljitcima o kojima ovi vec dvajst i kusur godina pricaju a mi ,obicni,s*ebasmo se blizu korica..

Milan

pre 12 godina

Tomi i Vucicu nije problem u rezultatima izbora.Kako su i sami rekli ostvarili su pobedu; osvojili najveci broj glasova na parlamentarnim izborima, i imaju kandidata u drugom krugu predsednickih izbora. U cemu je onda problem? Odgovor je jednostavan i ocigledan. Tajkuni poput Mise Beka, Karica, Mileta Dragica i onog gospodina (cijeg imena ne mogu da se setim )koji je ojadio azotaru,neki tajno, a neki javno ulozili su ogroman novac i ocekivali da se nakon izbora po formiranju Vlade cija bi okosnica bio SNS ulozeni novac, naravno visestruko uvecan, uredno vrati? Kako SNS gotovo sigurno nece participirati u vladi doslo je do panike, i povlacenja ovakvih ocajnickih poteza koji i stranku i Tomu kao predsednickog kandidata jos vise srozavaju u ocima javnosti.

Bakster Stokman

pre 12 godina

Prevaranti bili,prevaranti ostali,ovo nije nista novo od njih!Znaju da gube 10000000% pa sad ne znaju sta ce od muke!Ali,ko gubi ima pravo da se ljuti!

Atenica032

pre 12 godina

Ne znaju sta ce vise pa se bave svakakvim glupostima, svadjaju se Vucic i Nikolic medjusobno nigde ih nema zajedno, svesni su da ce izgubiti izbore, zato je Cacak za Borisa pravog gospodina koji treba da vodi ovu zemlju napred kao sto je i do sada radio

megaloman

pre 12 godina

te famozne vreće su nalažene uvek, nakon svih dosadašnjih izbora. i nikom ništa. sada međutim, 1 vreća postaje vrhunski dokaz za navodnu mega krađu.
zato, jer neki ne mogu da opravdaju neuspeh na izborima, ogromna sredstva dobijena od tajanstvenih finansijera, dokažu da je neko zaista pohađao i završio em fakultet, em master, kupio stančinu stranačkim kreditom (sic!).

Ispovest jednog skupljača sek. sirovina

pre 12 godina

Preturam ja po kontejener da nađem nešto za reciklažu kad tamo džak pun papira... Pogledam u džak kad tamo neki papiri, kažem ja sebi mora da su žuti pokrali izbore i pređam pola grada da odnesem mom bratu Tomi na gajbu... Video sam da papiri nisu ni savijeni (a moraju biti da bi se uopšte ubacili u kutiju) al' mislio sam da će me Toma počastiti litrom rakije, ipak je on domaćin čo'ek. A on ni 5 ni 6 od ispred skupštine da se žali! E reko' kad nećeš da častiš idi tamo maši lažnjacima pa ispadni budala :)

vladica

pre 12 godina

E da.... najbolja odbrana je napad... zar ne gsn Sutanovac? Onaj ko nema sta da krije nema cega ni da se boji, posle cele gungule sada sam skoro sasvim sigurna da je do kradje ipak doslo.

salvia

pre 12 godina

Naprednjaci se ne mogu pormiriti sa cinjenicom da su porazeni, jer se moraju povuci iz politike(tako su obecali)...a izgleda im se ipak ne odlazi

BondGirl

pre 12 godina

Moglo se i ocekivati ovako nesto od SNS-a!!!! Samo, jos ih niko nije naucio da se lopovluci nikada nisu isplatili nikome!
Drugacije ne mogu ni da zamisle pobedu, osim ovako.. Ipak, ni ovo nije pravi nacin!!! STRASNO,STVARNO!

bookeytoba

pre 12 godina

Tomo,pao ti je rejting, samo ne znam,ko ustvari drzi taj rejting,kakav je ovo narod u Srbiji,kad tako razmislja..Pustite Seselja da se malo Toma "opameti" ,izgubio je kontrolu nad "vozilom" hahha

kaiser

pre 12 godina

"DS je propala partija iliti, partija proslosti a ja vec, kao kroz maglu nazirem Sutanovca i bulumentu u Zabeli..
kada se magla podigne javicu vam detalje.......
(Goran, 11. maj 2012 15:38)"

...a kad se magla digne, ukapiraš da su to Nikolić, Vučić i bulumenta, a onda ovde svima kažeš "Ups"
Do tad smišljaj zaveru, kako ste pokradeni, a složili se sa rezultatima.

Kolonijas

pre 12 godina

Mislim, postoji ona narodna ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovo sto radi SNS je bruka za Srbiju. Kao uzeli dzak sa papirima koji je stojao pored kontejnera. Pa bas ga oni nasli, kako ga nije nasao npr Voja Kostunica ili neki iz Romske partije. Smesno, mnogo smesno. SNS off.

Dama iz Srema

pre 12 godina

Dok DS sumnja da je neko došao u posed izbornog materijala i dostavio ga vrhu SNS, na nezakonit način, ja bih volela da mi neko objasni kako glasovi mogu da se pojave na ULICI i kako nisu u RIK-u? Ko je odgovoran za takvo ponizenje gradjana koji su glasali, i ko ce da veruje u rezultate istrage? Verovatno niko jer nam je pravni sistem jednak nuli!

USPAVANI

pre 12 godina

I onda je mrmot zavio cokoladu...alo lopovi...uhvaceni ste u kradji, lopov je onaj ko ukrade i milion i onaj koji ukrade 100 dinara....pa sami ste priznali da nije bilo velike kradje....sto znaci da je kradje bilo....

Dragan

pre 12 godina

Uveče 6. maja je prvobitno objavljeno da je SVM dobio oko 90 hiljada glasova, da bi ujutru 7. maja taj broj spao na 60 hiljada. Da li je i ovo ''smisljena prevara SNS-a'' gdine Sutanovac?

maraton

pre 12 godina

Ovako istupa lopov koji opljačka banku pa optuži da su banku opljačkali oni koji su je branili. Što bi ljudi rekli, napad je najbolja odbrana.

Skoplje

pre 12 godina

Nasa "demokratija" je mlada i da bi se osnazila mora da provede bar jos 4 godine na vlasti kako bi zametnula sve tragove lopovluka i kradji, pa makar morala malo i da KRADUCKA!!! Sta mislite zasto je Palma prvi poleteo da podrzi Tadica u drugom krugu? Zato sto ako bi neko drugi dosao na vlast on bi verovatno odgovarao za sve afer za koje je prozvan!!!!

Stefan

pre 12 godina

"Na jednoj nemačkoj stanici ”Radio Brandenburg„ upravo je jedan popularni satiričar komentarisao izbore. Evo njegove procene: ”U Francuskoj najzad je sa vlasti sišao Sarkozi. On je u očima Francuza očigledno izgledao jednako neprijatno kao, recimo, Berluskoni Italijanima. Istina upešan, on je pre predstavljao neku karikaturu od državnika, nego uvaženog političkog sagovornika. U Grčkoj izborni rezultati takođe nisu neočekivani. Narod prosto nije prihvatio recepte iz Brisela i Vašingtona. Kako da glasa za one koji su ga upravo i doveli do finansijskog bankrota i propasti? Zato je i birao krajnje leve i desne stranke. Jedino su u Srbiji, i pored katastrofalne politike vlade, birači i dalje pokazali poverenje vladajućoj koaliciji. Tu nešto nije u redu. Ili su Srbi rešili da izvrše samoubistvo, ili je vlada falisfikovala izbore? Treće mogućnosti ne vidim...." Pametnom dosta....

Branko V.

pre 12 godina

Odakle su izborni listići to može i najveća budala lako da utvrdi. Plavi listići su za lokalne izbore i oni se razlikuju od opštine do opštine (svaka opština ima svoje kandidate). Tako da ne vidim zašto se narodu baca prašina u oči pitanjem odakle su listići umesto da se utvrdi kako i zašto su završili u kontejneru.

G*nesh

pre 12 godina

Ok, prevara SNS.. a sta je sa LDP? sa Dverima? sa Istvanom? Sad i Dinkic sumnja u rezultate?

Izgleda SNS jedina ima [hrabrosti] da prica o tome.

Dejan

pre 12 godina

...ni udbasi van nisu ravni... iz kojeg ste vi filma...mozda su van I za ovo krivi Milosevici. Dobro su vas ucili u Budimpesti. hvala bogu sto nisam glasao...

faraon

pre 12 godina

nisam glasao ni za tomu ni za borisa i mislio sam da ne izlazim u drugom krugu al sad cu sigurno glasati za borisa a tomi je mesto u zatvoru

Goran

pre 12 godina

DS je propala partija iliti, partija proslosti a ja vec, kao kroz maglu nazirem Sutanovca i bulumentu u Zabeli..
kada se magla podigne javicu vam detalje.......

rale

pre 12 godina

Xa,xa,xa...pa ni ti ne verujes u ovo sto pricas! Sule i Dulic su samo i zvanicno priznali da je u Zajecaru bilo kradje. Pa gde trcite pred rudu, vidite da su listici iz Vojvodine! Xa,xa,xa...osnovano sumnjamo..axa,xa,xa

I OSKAR IDE.......

pre 12 godina

Ma naravno,svi su prevaranti samo samo ste vi olicenje postenja.Napad je najbolja odbrana,a i reakcije su vam malo cudne malo ste nervozni od juce,pitam se zasto????

bezimena

pre 12 godina

Naravno da je prevara od strane SNS smišljena još pre izbora, jer su sve veme gurali priču kako se kao "plaše" izborne kradje. Aktivirali su je, NE kada su se saznali izborni rezultati, već tek kada je Dačić rekao da će ostati uz DS!

U ČEMU se sastoji "izborna kradja", to nisu n objasnili, samo su zamahali papirima iz vreće, koji su ili falsifikat, ili su originalni (odakle im u oba slučaja) ali već PREBROJANI i konstatovani u zapisnicima! HALBUKA kojom pokušavaju da pokriju svoj neuspeh (evidentno je da ih gradjani neće jer je dosadašnja vlast dobila više glasova nego što je imala 2008.g.) i sve laži kojima su se služili u toku izborne kampanje, je glupa do bola. Toliko patetike ni u pozorištu nije dozvoljeno.:))

POKVARENIJE ljude od ovih vodja SNS, ranije SRS, u životu nisam videla, ali je ta ekipa sa Šešeljem na čelu, dostojna Gebelsa! Problem je što gradjani NISU NAIVNI kao što su bili 90-tih i nije ih više moguće VARATI NA ISTI NAČIN!

Čestitam B. Tadiću na zasluženoj i ubedljivoj pobedi!

Ivana 56

pre 12 godina

ma sta ima ko da poziva organe, valjda su duzni da reaguju po sluzbenoj duznosti . I sta ce biti ako je sve ovo laz. da li ce neko/ Nikolic da odgovara sto nas je sve nazvao lopovima/ kradja se odvijala na svih 9000 birackih mesta u Srbiji/ ili on moze da prica sta i kad hoce zato sto ima imunitet. Jos jednom pozivam sve ljude koji su posteno obavili svoj posao na birackim mestima da insistiraju da se ovo ispita i ako se dokaze da je neistina da podnesemo kolektivnu tuzbu protiv Nikolica.

Stefan

pre 12 godina

"Na jednoj nemačkoj stanici ”Radio Brandenburg„ upravo je jedan popularni satiričar komentarisao izbore. Evo njegove procene: ”U Francuskoj najzad je sa vlasti sišao Sarkozi. On je u očima Francuza očigledno izgledao jednako neprijatno kao, recimo, Berluskoni Italijanima. Istina upešan, on je pre predstavljao neku karikaturu od državnika, nego uvaženog političkog sagovornika. U Grčkoj izborni rezultati takođe nisu neočekivani. Narod prosto nije prihvatio recepte iz Brisela i Vašingtona. Kako da glasa za one koji su ga upravo i doveli do finansijskog bankrota i propasti? Zato je i birao krajnje leve i desne stranke. Jedino su u Srbiji, i pored katastrofalne politike vlade, birači i dalje pokazali poverenje vladajućoj koaliciji. Tu nešto nije u redu. Ili su Srbi rešili da izvrše samoubistvo, ili je vlada falisfikovala izbore? Treće mogućnosti ne vidim...." Pametnom dosta....

G*nesh

pre 12 godina

Ok, prevara SNS.. a sta je sa LDP? sa Dverima? sa Istvanom? Sad i Dinkic sumnja u rezultate?

Izgleda SNS jedina ima [hrabrosti] da prica o tome.

Branko V.

pre 12 godina

Odakle su izborni listići to može i najveća budala lako da utvrdi. Plavi listići su za lokalne izbore i oni se razlikuju od opštine do opštine (svaka opština ima svoje kandidate). Tako da ne vidim zašto se narodu baca prašina u oči pitanjem odakle su listići umesto da se utvrdi kako i zašto su završili u kontejneru.

I OSKAR IDE.......

pre 12 godina

Ma naravno,svi su prevaranti samo samo ste vi olicenje postenja.Napad je najbolja odbrana,a i reakcije su vam malo cudne malo ste nervozni od juce,pitam se zasto????

faraon

pre 12 godina

nisam glasao ni za tomu ni za borisa i mislio sam da ne izlazim u drugom krugu al sad cu sigurno glasati za borisa a tomi je mesto u zatvoru

Goran

pre 12 godina

DS je propala partija iliti, partija proslosti a ja vec, kao kroz maglu nazirem Sutanovca i bulumentu u Zabeli..
kada se magla podigne javicu vam detalje.......

Ivana 56

pre 12 godina

ma sta ima ko da poziva organe, valjda su duzni da reaguju po sluzbenoj duznosti . I sta ce biti ako je sve ovo laz. da li ce neko/ Nikolic da odgovara sto nas je sve nazvao lopovima/ kradja se odvijala na svih 9000 birackih mesta u Srbiji/ ili on moze da prica sta i kad hoce zato sto ima imunitet. Jos jednom pozivam sve ljude koji su posteno obavili svoj posao na birackim mestima da insistiraju da se ovo ispita i ako se dokaze da je neistina da podnesemo kolektivnu tuzbu protiv Nikolica.

bezimena

pre 12 godina

Naravno da je prevara od strane SNS smišljena još pre izbora, jer su sve veme gurali priču kako se kao "plaše" izborne kradje. Aktivirali su je, NE kada su se saznali izborni rezultati, već tek kada je Dačić rekao da će ostati uz DS!

U ČEMU se sastoji "izborna kradja", to nisu n objasnili, samo su zamahali papirima iz vreće, koji su ili falsifikat, ili su originalni (odakle im u oba slučaja) ali već PREBROJANI i konstatovani u zapisnicima! HALBUKA kojom pokušavaju da pokriju svoj neuspeh (evidentno je da ih gradjani neće jer je dosadašnja vlast dobila više glasova nego što je imala 2008.g.) i sve laži kojima su se služili u toku izborne kampanje, je glupa do bola. Toliko patetike ni u pozorištu nije dozvoljeno.:))

POKVARENIJE ljude od ovih vodja SNS, ranije SRS, u životu nisam videla, ali je ta ekipa sa Šešeljem na čelu, dostojna Gebelsa! Problem je što gradjani NISU NAIVNI kao što su bili 90-tih i nije ih više moguće VARATI NA ISTI NAČIN!

Čestitam B. Tadiću na zasluženoj i ubedljivoj pobedi!

Dragan

pre 12 godina

Uveče 6. maja je prvobitno objavljeno da je SVM dobio oko 90 hiljada glasova, da bi ujutru 7. maja taj broj spao na 60 hiljada. Da li je i ovo ''smisljena prevara SNS-a'' gdine Sutanovac?

rale

pre 12 godina

Xa,xa,xa...pa ni ti ne verujes u ovo sto pricas! Sule i Dulic su samo i zvanicno priznali da je u Zajecaru bilo kradje. Pa gde trcite pred rudu, vidite da su listici iz Vojvodine! Xa,xa,xa...osnovano sumnjamo..axa,xa,xa

USPAVANI

pre 12 godina

I onda je mrmot zavio cokoladu...alo lopovi...uhvaceni ste u kradji, lopov je onaj ko ukrade i milion i onaj koji ukrade 100 dinara....pa sami ste priznali da nije bilo velike kradje....sto znaci da je kradje bilo....

Dejan

pre 12 godina

...ni udbasi van nisu ravni... iz kojeg ste vi filma...mozda su van I za ovo krivi Milosevici. Dobro su vas ucili u Budimpesti. hvala bogu sto nisam glasao...

salvia

pre 12 godina

Naprednjaci se ne mogu pormiriti sa cinjenicom da su porazeni, jer se moraju povuci iz politike(tako su obecali)...a izgleda im se ipak ne odlazi

Kolonijas

pre 12 godina

Mislim, postoji ona narodna ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovo sto radi SNS je bruka za Srbiju. Kao uzeli dzak sa papirima koji je stojao pored kontejnera. Pa bas ga oni nasli, kako ga nije nasao npr Voja Kostunica ili neki iz Romske partije. Smesno, mnogo smesno. SNS off.

BondGirl

pre 12 godina

Moglo se i ocekivati ovako nesto od SNS-a!!!! Samo, jos ih niko nije naucio da se lopovluci nikada nisu isplatili nikome!
Drugacije ne mogu ni da zamisle pobedu, osim ovako.. Ipak, ni ovo nije pravi nacin!!! STRASNO,STVARNO!

maraton

pre 12 godina

Ovako istupa lopov koji opljačka banku pa optuži da su banku opljačkali oni koji su je branili. Što bi ljudi rekli, napad je najbolja odbrana.

Dama iz Srema

pre 12 godina

Dok DS sumnja da je neko došao u posed izbornog materijala i dostavio ga vrhu SNS, na nezakonit način, ja bih volela da mi neko objasni kako glasovi mogu da se pojave na ULICI i kako nisu u RIK-u? Ko je odgovoran za takvo ponizenje gradjana koji su glasali, i ko ce da veruje u rezultate istrage? Verovatno niko jer nam je pravni sistem jednak nuli!

vladica

pre 12 godina

E da.... najbolja odbrana je napad... zar ne gsn Sutanovac? Onaj ko nema sta da krije nema cega ni da se boji, posle cele gungule sada sam skoro sasvim sigurna da je do kradje ipak doslo.

Atenica032

pre 12 godina

Ne znaju sta ce vise pa se bave svakakvim glupostima, svadjaju se Vucic i Nikolic medjusobno nigde ih nema zajedno, svesni su da ce izgubiti izbore, zato je Cacak za Borisa pravog gospodina koji treba da vodi ovu zemlju napred kao sto je i do sada radio

Skoplje

pre 12 godina

Nasa "demokratija" je mlada i da bi se osnazila mora da provede bar jos 4 godine na vlasti kako bi zametnula sve tragove lopovluka i kradji, pa makar morala malo i da KRADUCKA!!! Sta mislite zasto je Palma prvi poleteo da podrzi Tadica u drugom krugu? Zato sto ako bi neko drugi dosao na vlast on bi verovatno odgovarao za sve afer za koje je prozvan!!!!

kaiser

pre 12 godina

"DS je propala partija iliti, partija proslosti a ja vec, kao kroz maglu nazirem Sutanovca i bulumentu u Zabeli..
kada se magla podigne javicu vam detalje.......
(Goran, 11. maj 2012 15:38)"

...a kad se magla digne, ukapiraš da su to Nikolić, Vučić i bulumenta, a onda ovde svima kažeš "Ups"
Do tad smišljaj zaveru, kako ste pokradeni, a složili se sa rezultatima.

bookeytoba

pre 12 godina

Tomo,pao ti je rejting, samo ne znam,ko ustvari drzi taj rejting,kakav je ovo narod u Srbiji,kad tako razmislja..Pustite Seselja da se malo Toma "opameti" ,izgubio je kontrolu nad "vozilom" hahha

Ispovest jednog skupljača sek. sirovina

pre 12 godina

Preturam ja po kontejener da nađem nešto za reciklažu kad tamo džak pun papira... Pogledam u džak kad tamo neki papiri, kažem ja sebi mora da su žuti pokrali izbore i pređam pola grada da odnesem mom bratu Tomi na gajbu... Video sam da papiri nisu ni savijeni (a moraju biti da bi se uopšte ubacili u kutiju) al' mislio sam da će me Toma počastiti litrom rakije, ipak je on domaćin čo'ek. A on ni 5 ni 6 od ispred skupštine da se žali! E reko' kad nećeš da častiš idi tamo maši lažnjacima pa ispadni budala :)

Bakster Stokman

pre 12 godina

Prevaranti bili,prevaranti ostali,ovo nije nista novo od njih!Znaju da gube 10000000% pa sad ne znaju sta ce od muke!Ali,ko gubi ima pravo da se ljuti!

megaloman

pre 12 godina

te famozne vreće su nalažene uvek, nakon svih dosadašnjih izbora. i nikom ništa. sada međutim, 1 vreća postaje vrhunski dokaz za navodnu mega krađu.
zato, jer neki ne mogu da opravdaju neuspeh na izborima, ogromna sredstva dobijena od tajanstvenih finansijera, dokažu da je neko zaista pohađao i završio em fakultet, em master, kupio stančinu stranačkim kreditom (sic!).

MUKNAVI

pre 12 godina

Ovi ,jedni za druge kazu da su notorne varalice,a nama se nude po coskovima i mog grada da nam oni budu vodje pa se pitam:Imamo li mi nekoga koji nije od te sorte,pa da njega biramo da sa nama "soferira" prema boljitcima o kojima ovi vec dvajst i kusur godina pricaju a mi ,obicni,s*ebasmo se blizu korica..

Milan

pre 12 godina

Tomi i Vucicu nije problem u rezultatima izbora.Kako su i sami rekli ostvarili su pobedu; osvojili najveci broj glasova na parlamentarnim izborima, i imaju kandidata u drugom krugu predsednickih izbora. U cemu je onda problem? Odgovor je jednostavan i ocigledan. Tajkuni poput Mise Beka, Karica, Mileta Dragica i onog gospodina (cijeg imena ne mogu da se setim )koji je ojadio azotaru,neki tajno, a neki javno ulozili su ogroman novac i ocekivali da se nakon izbora po formiranju Vlade cija bi okosnica bio SNS ulozeni novac, naravno visestruko uvecan, uredno vrati? Kako SNS gotovo sigurno nece participirati u vladi doslo je do panike, i povlacenja ovakvih ocajnickih poteza koji i stranku i Tomu kao predsednickog kandidata jos vise srozavaju u ocima javnosti.

faraon

pre 12 godina

nisam glasao ni za tomu ni za borisa i mislio sam da ne izlazim u drugom krugu al sad cu sigurno glasati za borisa a tomi je mesto u zatvoru

bezimena

pre 12 godina

Naravno da je prevara od strane SNS smišljena još pre izbora, jer su sve veme gurali priču kako se kao "plaše" izborne kradje. Aktivirali su je, NE kada su se saznali izborni rezultati, već tek kada je Dačić rekao da će ostati uz DS!

U ČEMU se sastoji "izborna kradja", to nisu n objasnili, samo su zamahali papirima iz vreće, koji su ili falsifikat, ili su originalni (odakle im u oba slučaja) ali već PREBROJANI i konstatovani u zapisnicima! HALBUKA kojom pokušavaju da pokriju svoj neuspeh (evidentno je da ih gradjani neće jer je dosadašnja vlast dobila više glasova nego što je imala 2008.g.) i sve laži kojima su se služili u toku izborne kampanje, je glupa do bola. Toliko patetike ni u pozorištu nije dozvoljeno.:))

POKVARENIJE ljude od ovih vodja SNS, ranije SRS, u životu nisam videla, ali je ta ekipa sa Šešeljem na čelu, dostojna Gebelsa! Problem je što gradjani NISU NAIVNI kao što su bili 90-tih i nije ih više moguće VARATI NA ISTI NAČIN!

Čestitam B. Tadiću na zasluženoj i ubedljivoj pobedi!

Stefan

pre 12 godina

"Na jednoj nemačkoj stanici ”Radio Brandenburg„ upravo je jedan popularni satiričar komentarisao izbore. Evo njegove procene: ”U Francuskoj najzad je sa vlasti sišao Sarkozi. On je u očima Francuza očigledno izgledao jednako neprijatno kao, recimo, Berluskoni Italijanima. Istina upešan, on je pre predstavljao neku karikaturu od državnika, nego uvaženog političkog sagovornika. U Grčkoj izborni rezultati takođe nisu neočekivani. Narod prosto nije prihvatio recepte iz Brisela i Vašingtona. Kako da glasa za one koji su ga upravo i doveli do finansijskog bankrota i propasti? Zato je i birao krajnje leve i desne stranke. Jedino su u Srbiji, i pored katastrofalne politike vlade, birači i dalje pokazali poverenje vladajućoj koaliciji. Tu nešto nije u redu. Ili su Srbi rešili da izvrše samoubistvo, ili je vlada falisfikovala izbore? Treće mogućnosti ne vidim...." Pametnom dosta....

G*nesh

pre 12 godina

Ok, prevara SNS.. a sta je sa LDP? sa Dverima? sa Istvanom? Sad i Dinkic sumnja u rezultate?

Izgleda SNS jedina ima [hrabrosti] da prica o tome.

Goran

pre 12 godina

DS je propala partija iliti, partija proslosti a ja vec, kao kroz maglu nazirem Sutanovca i bulumentu u Zabeli..
kada se magla podigne javicu vam detalje.......

maraton

pre 12 godina

Ovako istupa lopov koji opljačka banku pa optuži da su banku opljačkali oni koji su je branili. Što bi ljudi rekli, napad je najbolja odbrana.

bookeytoba

pre 12 godina

Tomo,pao ti je rejting, samo ne znam,ko ustvari drzi taj rejting,kakav je ovo narod u Srbiji,kad tako razmislja..Pustite Seselja da se malo Toma "opameti" ,izgubio je kontrolu nad "vozilom" hahha

vladica

pre 12 godina

E da.... najbolja odbrana je napad... zar ne gsn Sutanovac? Onaj ko nema sta da krije nema cega ni da se boji, posle cele gungule sada sam skoro sasvim sigurna da je do kradje ipak doslo.

BondGirl

pre 12 godina

Moglo se i ocekivati ovako nesto od SNS-a!!!! Samo, jos ih niko nije naucio da se lopovluci nikada nisu isplatili nikome!
Drugacije ne mogu ni da zamisle pobedu, osim ovako.. Ipak, ni ovo nije pravi nacin!!! STRASNO,STVARNO!

Atenica032

pre 12 godina

Ne znaju sta ce vise pa se bave svakakvim glupostima, svadjaju se Vucic i Nikolic medjusobno nigde ih nema zajedno, svesni su da ce izgubiti izbore, zato je Cacak za Borisa pravog gospodina koji treba da vodi ovu zemlju napred kao sto je i do sada radio

Ivana 56

pre 12 godina

ma sta ima ko da poziva organe, valjda su duzni da reaguju po sluzbenoj duznosti . I sta ce biti ako je sve ovo laz. da li ce neko/ Nikolic da odgovara sto nas je sve nazvao lopovima/ kradja se odvijala na svih 9000 birackih mesta u Srbiji/ ili on moze da prica sta i kad hoce zato sto ima imunitet. Jos jednom pozivam sve ljude koji su posteno obavili svoj posao na birackim mestima da insistiraju da se ovo ispita i ako se dokaze da je neistina da podnesemo kolektivnu tuzbu protiv Nikolica.

kaiser

pre 12 godina

"DS je propala partija iliti, partija proslosti a ja vec, kao kroz maglu nazirem Sutanovca i bulumentu u Zabeli..
kada se magla podigne javicu vam detalje.......
(Goran, 11. maj 2012 15:38)"

...a kad se magla digne, ukapiraš da su to Nikolić, Vučić i bulumenta, a onda ovde svima kažeš "Ups"
Do tad smišljaj zaveru, kako ste pokradeni, a složili se sa rezultatima.

Kolonijas

pre 12 godina

Mislim, postoji ona narodna ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ovo sto radi SNS je bruka za Srbiju. Kao uzeli dzak sa papirima koji je stojao pored kontejnera. Pa bas ga oni nasli, kako ga nije nasao npr Voja Kostunica ili neki iz Romske partije. Smesno, mnogo smesno. SNS off.

Bakster Stokman

pre 12 godina

Prevaranti bili,prevaranti ostali,ovo nije nista novo od njih!Znaju da gube 10000000% pa sad ne znaju sta ce od muke!Ali,ko gubi ima pravo da se ljuti!

I OSKAR IDE.......

pre 12 godina

Ma naravno,svi su prevaranti samo samo ste vi olicenje postenja.Napad je najbolja odbrana,a i reakcije su vam malo cudne malo ste nervozni od juce,pitam se zasto????

salvia

pre 12 godina

Naprednjaci se ne mogu pormiriti sa cinjenicom da su porazeni, jer se moraju povuci iz politike(tako su obecali)...a izgleda im se ipak ne odlazi

Dejan

pre 12 godina

...ni udbasi van nisu ravni... iz kojeg ste vi filma...mozda su van I za ovo krivi Milosevici. Dobro su vas ucili u Budimpesti. hvala bogu sto nisam glasao...

Ispovest jednog skupljača sek. sirovina

pre 12 godina

Preturam ja po kontejener da nađem nešto za reciklažu kad tamo džak pun papira... Pogledam u džak kad tamo neki papiri, kažem ja sebi mora da su žuti pokrali izbore i pređam pola grada da odnesem mom bratu Tomi na gajbu... Video sam da papiri nisu ni savijeni (a moraju biti da bi se uopšte ubacili u kutiju) al' mislio sam da će me Toma počastiti litrom rakije, ipak je on domaćin čo'ek. A on ni 5 ni 6 od ispred skupštine da se žali! E reko' kad nećeš da častiš idi tamo maši lažnjacima pa ispadni budala :)

rale

pre 12 godina

Xa,xa,xa...pa ni ti ne verujes u ovo sto pricas! Sule i Dulic su samo i zvanicno priznali da je u Zajecaru bilo kradje. Pa gde trcite pred rudu, vidite da su listici iz Vojvodine! Xa,xa,xa...osnovano sumnjamo..axa,xa,xa

USPAVANI

pre 12 godina

I onda je mrmot zavio cokoladu...alo lopovi...uhvaceni ste u kradji, lopov je onaj ko ukrade i milion i onaj koji ukrade 100 dinara....pa sami ste priznali da nije bilo velike kradje....sto znaci da je kradje bilo....

Dragan

pre 12 godina

Uveče 6. maja je prvobitno objavljeno da je SVM dobio oko 90 hiljada glasova, da bi ujutru 7. maja taj broj spao na 60 hiljada. Da li je i ovo ''smisljena prevara SNS-a'' gdine Sutanovac?

megaloman

pre 12 godina

te famozne vreće su nalažene uvek, nakon svih dosadašnjih izbora. i nikom ništa. sada međutim, 1 vreća postaje vrhunski dokaz za navodnu mega krađu.
zato, jer neki ne mogu da opravdaju neuspeh na izborima, ogromna sredstva dobijena od tajanstvenih finansijera, dokažu da je neko zaista pohađao i završio em fakultet, em master, kupio stančinu stranačkim kreditom (sic!).

Branko V.

pre 12 godina

Odakle su izborni listići to može i najveća budala lako da utvrdi. Plavi listići su za lokalne izbore i oni se razlikuju od opštine do opštine (svaka opština ima svoje kandidate). Tako da ne vidim zašto se narodu baca prašina u oči pitanjem odakle su listići umesto da se utvrdi kako i zašto su završili u kontejneru.

Milan

pre 12 godina

Tomi i Vucicu nije problem u rezultatima izbora.Kako su i sami rekli ostvarili su pobedu; osvojili najveci broj glasova na parlamentarnim izborima, i imaju kandidata u drugom krugu predsednickih izbora. U cemu je onda problem? Odgovor je jednostavan i ocigledan. Tajkuni poput Mise Beka, Karica, Mileta Dragica i onog gospodina (cijeg imena ne mogu da se setim )koji je ojadio azotaru,neki tajno, a neki javno ulozili su ogroman novac i ocekivali da se nakon izbora po formiranju Vlade cija bi okosnica bio SNS ulozeni novac, naravno visestruko uvecan, uredno vrati? Kako SNS gotovo sigurno nece participirati u vladi doslo je do panike, i povlacenja ovakvih ocajnickih poteza koji i stranku i Tomu kao predsednickog kandidata jos vise srozavaju u ocima javnosti.

Dama iz Srema

pre 12 godina

Dok DS sumnja da je neko došao u posed izbornog materijala i dostavio ga vrhu SNS, na nezakonit način, ja bih volela da mi neko objasni kako glasovi mogu da se pojave na ULICI i kako nisu u RIK-u? Ko je odgovoran za takvo ponizenje gradjana koji su glasali, i ko ce da veruje u rezultate istrage? Verovatno niko jer nam je pravni sistem jednak nuli!

Skoplje

pre 12 godina

Nasa "demokratija" je mlada i da bi se osnazila mora da provede bar jos 4 godine na vlasti kako bi zametnula sve tragove lopovluka i kradji, pa makar morala malo i da KRADUCKA!!! Sta mislite zasto je Palma prvi poleteo da podrzi Tadica u drugom krugu? Zato sto ako bi neko drugi dosao na vlast on bi verovatno odgovarao za sve afer za koje je prozvan!!!!

MUKNAVI

pre 12 godina

Ovi ,jedni za druge kazu da su notorne varalice,a nama se nude po coskovima i mog grada da nam oni budu vodje pa se pitam:Imamo li mi nekoga koji nije od te sorte,pa da njega biramo da sa nama "soferira" prema boljitcima o kojima ovi vec dvajst i kusur godina pricaju a mi ,obicni,s*ebasmo se blizu korica..