Da li je nova HS ekspanzija “Return of the Lich King” ?

Na Hearthstone subredditu se juče pojavio zanimljiv thread koji sumira par stvari na osnovu kojih stvara hipotezu da je sledeća Hearthstone ekspanzija na neki način vezana za Lich Kinga i Icecrown Citadel.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Nedelja, 11.06.2017.

11:44

Da li je nova HS ekspanzija “Return of the Lich King” ?

Pre svega, primećeno je pre par meseci da je Blizzard registrovao i trejdmarkovao ime “Return of the Lich King”, što može biti ili nova WoW ekspanzija ili sledeći Hearthstone set.

U isto to vreme, sajt pod istim takvim imenom (returnofthelichking.com) je registrovan preko kompanije GoDaddy, koju je Blizzard koristio i prilikom registrovanja sajtova za sve prethodne Hearthstone ekspanzije u poslednjih godinu i po dana.

Treći faktor u nizu ovih dokaza se odnosi na pozadine karata koje smo dobili u maju i sada u junu – to su Sunwell za maj i Dalaran za jun. Upravo tim redosledom se kretao Arthas u svom pustošenju kao Death Knight, pa ako pozadina za jul bude bila Northrend, njegova sledeća lokacija u kampanji, onda to može biti sve samo ne slučajnost.

Ne trebamo zaboraviti ni da nam je Blizzard ostavio mali hint kada je predstavljao koncept 3 ekspanzija po godini. Za drugu ekspanziju vidimo nekakve rune i generalno “hladne” boje, koje opet mogu predstavljati Northrend i Icecrown Citadel.

U svakom slučaju, thread je veoma popularan i stvorila se zanimljiva rasprava na Redditu o svim ovim dokazima. Najpopularnji komentar na temi daje treću teoriju, koja se nama posebno dopada, da registrovano ime “Return of the Lich King” nije ni za Hearthstone set, ni za WoW ekspanziju, već za nedočekani san mnogih ljubitelja strategija i Warcrafta – WarCraft IV.

Ukoliko želite i sami da ispratite ovaj Reddit thread, možete ga naći na ovom linku.

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: