Nelt hoće proizvode Neoplante u SAD

Kompanija Nelt zainteresovana je da proširi saradnju sa američkim kompanijama, ali i za izvoz proizvoda Neoplante na tržište SAD.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 22.01.2015.

13:15

Default images
Foto: Nelt Grupa

Vodeći distributer američkih kompanija u Srbiji i regionu, kompanija Nelt je saopštila da su njeni predstavnici u razgovoru sa američkim ambasadorom Majklom Kirbijem iskazali interesovanje da razvijaju poslovne odnose i prošire saradnje.

Kako su naveli, to se odnosi na saradnju u distribuciji, zajedničkim projektima, grinfild investicijama, a posebno na mogućnost izvoza svog proizvodnog programa iz asortimana fabrike Neoplanta, koja od 2007. godine posluje u sastavu Nelta.

Kirbi se tokom obilaska Nelt kompleksa u Dobanovcima i skladišta kompanije upoznao sa najnovijim tehnologijama koje kompanija primenjuje u svakodnevnom poslovanju.

Tokom posete razgovaralo se o poslovnom ambijentu u Srbiji, o borbi protiv sive ekonomije i aspektima društveno odgovornog poslovanja kompanije Nelt.

Istaknuto je da je Nelt Grupa, koja posluje u sedam zemalja u Evropi i Africi, objedinjuje devet kompanija i zapošljava preko 3.500 ljudi, u protekloj godini ostvarila promet od pola milijarde evra.

Nelt sarađuje sa više od 40 kompanija, među kojima su i najveće američke koje posluju u našoj zemlji i regionu kao što su Procter&Gamble, Wrigley, Mondelez, Philip Morris International, Mars i druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: