Dačić i Palma otvaraju Vivo centar

U Turističko sportskom centru u Jagodini, na lokaciji površine 25.000 kvadratnih metara, sutra će biti otvoren "Vivo" šoping centar.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

10:08

Default images

Centar će imati 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora u koga je investirano 15.000.000 evra.

Simboličnim presecanjem vrpce, "Vivo" šoping centar sa 30 najpoznatijih svetskih brendova potrošačima na upotrebu će predati prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, rekao je Tanjugu direktor ove firme Pavle Andrić.

Dačić i Marković položili su 12. decembra prošle godine kamen temeljac za šoping centar.

"Sve je spremno za početak rada. U 10 sati se otvaraju vrata svih lokala, sa velikim popustom roba, svečano otvaranje i presecanje vrpce je u 14 sati, a od 19 sati je koncert Zzeljka Joksimovića", rekao je Andrić i dodao da će zabavnih sadržaja biti celog dana.

Reč je o "širokom asortimanu proizvoda najpoznatijih svetskih brendova mode, odeće, obuće, opreme za bebe, dečije garderobe i igračaka, sportskih artikala, nameštaja, kućanskih potrepština, tehnike, bele tehnike, sitnih kućanskih i IT aparata, kozmetike...sa najboljim odnosom cene i kvaliteta", rekao je Andrić.

Među njima su: Gate, NY, Takofashion, ExtremIntimo, Laguna, Springfield, Sportvision, Deićman, SChoester, DM, Topshop.

U okviru šoping centra je i restoran specijaliteta, ali i restoran brze hrane. Na čelu kuvarskog tima je poznati kuvar sa petnaestogodišnjim iskustvom u Engleskoj Nebojša Gavrilović, istako je Andrić.

"Vivo" šoping centar imaće veliki uticaj na razvoj Jagodine i Pomoravskog okruga. Uz zapošljavanje 300 mladih ljudi ostvarivaće godišnji promet od 25.000.000 evra, a samo po osnovu PDV država će dibijati 5.000.000 evra, rekao je Andrić.

Izgradnja "Vivo" šoping centra počele je 12.decembra prošle godine, a reč je o modernom retail parku sa 33 poznata brenda i parkingom od 360 mesta. Radovi na objektima su završeni 15.juna dobijena upotrebna dozvola, izvršen tehnički prijem.

Kompleks "Vivo" šoping centra čine četiri zgrade, koje u smislu forme i osećaja predstavljaju jednu celinu, objasnio je Andrić.

Centralni plato je zamišljen kao gradski trg - površina namenjena okupljanju i relaksaciji posetilaca, opremljena kako za decu tako i za odrasle. U letnjem peripodu ovde će se nalaziti bašte restorana, kafići, poslastičarnice, bioskop, dečije igralište, a u zimskom periodu klizalište sa pratećim sadržajima.

Andrić je napomenuo da "Vivo" šoping park, mesto za kupovinu i zabavu cele porodice, "novi je koncept retail parkova za kakve se zna do sada".

Za njegovu lokaciju izabrana je Jagodina koja je po svim parametrima grad budućnosti centralne Srbije, smeštena na "koridoru 10", od Beograda udaljena 130 kilometara, u centru Pomoravskog okruga koji broji više od 250.000 stanovnika", rekao je Andrić i napomenuo da je "pažljivim planiranjem odlučeno da 'Vivo' šoping park dobije, kao neposredno okruženje najlepši deo Jagodine, koje se sastoji od Sportsko turističkog kompleksa đurđevo brdo, ZOO vrta, Akva park, Muzej voštanih figura, Sportske hale, FK Jagodine, Hotela Hill, a tu je planirana i izgradnja "Jgodinske banje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: