"Siti brejk" u Beogradu za 250 evra

Beograd bi mogao da postane atraktivna "siti brejk" destinacija, ukoliko Turistička organizacija Beograda postigne dogovor sa Jatom, aerodromom i hotelima.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 20.11.2009.

10:40

Default images

Radi se o pripremi specijalnog „siti brejk“ aranžmana specijalno kreiranih za strane turiste, koji ne bi koštali više od 250 evra. Paket-aranžman bi obuhvatao avionsku kartu, dva ili tri noćenja u hotelu i turističko razgledanje grada.

"U Londonu smo već razgovarali o takvom paketu, mnoge britanske agencije su zainteresovane i počeli smo konkretne dogovore sa hotelima od tri-četiri „zvezdice“, nacionalnim avio-prevoznikom i aerodromom „Nikola Tesla“, kaže Jasna Dimitrijević, direktor Turističke organizacije Beograd.

"Za svako naredno tržište pripremićemo nov paket, a cena neće biti veća od 250 evra", objašnjava Dimitrijevićeva. Razgovori su uveliko obavljeni i procenjuje se da će za britanske turiste biti formirana cena od 210 do 250 evra. Za ostale turiste iz Grčke, Austrije ili Nemačke moglo bi da bude i jeftinije.

TOB će u narednom periodu voditi slične pregovore i na sajmovima u Beču, Solunu, Moskvi, Milanu, Berlinu i ostalim većim gradovima iz kojih bi mogli da stignu turisti.

IZ Britanije, sada je već izvesno, turiste bi dovodile agencije „BA holidejs“, „Ridžent holidejs“ i „Siti traveler“, koje bi sarađivale sa našim agencijama

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: