"Montenegro erlajns" neće sa Jatom

Kompanija “Montenegro erlajns“ je saopštila da ne namerava da ujedinjuje flotu sa srpskim avio-prevoznikom „Jat ervejzom“ ili bilo kojom drugom kompanijom.

Region

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2010.

17:33

Default images

Predsednik Odbora direktora „Montenegro erlajnsa“ Zoran Đurišić kaže da su najave o zajedničkim letovima "preuranjene" i "neprihvatljive".

On naglašava da crnogorski avio-prevoznik "nema nameru ni sa kim da se ujedinjuje".

Đurišić je saopštio da nije bilo razgovora sa drugim avio-prevoznicima o zajedničkim letovima i dodao da crnogorski prevoznik "ima svoj put i pravac razvoja".

On je kazao da „Montenegro erlajns“ ima "dobru saradnju" sa svim kompanijama, ali da "u ovom trenutku ne vidi potrebu za čvršćim povezivanjima koja nisu u interesu putnika i koja neće doprineti poboljšanju kvaliteta usluge".

„Jat ervejz“ i „Montenegro erlajns“ su krajem avgusta dogovorile bližu saradnju uz snižavanje cena karata, zajedničke letove i uvodjenje letova na nova odredišta.

Direktor „Jat ervejza“ Srđan Radovanović je tada objasnio da dogovor podrazumeva da avioni dve kompanije ne poleću u razmaku od deset minuta ka istoj destinaciji, već da se za taj let koristi jedan veći avion, a drugi avion angažuje za neki drugi let.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: