Ford predstavio novi kompaktni SUV za Kinu FOTO

Američki Ford zvanično je predstavio svoj u avgustu najavljeni novi krosover s kojim planira da bude konkurentan u najbrže rastećoj klasi automobila u Kini.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2018.

17:30

Ford predstavio novi kompaktni SUV za Kinu FOTO

Ford je sa lokalnim partnerom Jianglian Motros Corporation (JMC) razvio kompaktni SUV Territory, barizan na lokalnom modelu Yusheng S330 SUV.

Specifikacije pogona nisu saopštene, ali se pretpostavlja da je pod haubom isti 1,5-litarski turbo kao u JMC S330, sa 165 KS.

Ford se fokusirao na enterijer koji krasi 10-inčni LCD ekran osetljiv na dodir visoke rezulucije kao centralni kontrolni deo koji će osim upravljanja multimedijalnim sistemom nuditi i sve informacije u vezi sa automobilom.

SUV je opremljen brojnim bezbednosnim sistemima poput Adaptivnog tempomata, Asistencije za izbegavanje sudara, Asistencije za mrtvi ugao, napuštanje trake, parkiranje, kameru od 360 stepeni...

Ford tvrdi da je Territory tokom testiranja prešao 4,5 miliona kilometara širom sveta, uključujući Australiju i neke od najekstremnijih okruženje u Kini.

Početna cena bi trebalo da iznosi oko 11.500 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: