Hyundai okreće novu stranicu i ulazi u premijum segment

Korejski proizvođač predstavio je u Los Anđelesu koncept Vision G Coupe kao najavu budućih modela kojima će zakoračiti u segment luksuznih automobila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 12.08.2015.

10:06

Default images

Hyundai smatra da je spreman da se upusti u borbu za osvajanje kupaca premijum automobila i to pokazuje novim konceptom.

Vision G Coupe preuzima stilske elemente od modela Genesis Sedan iz 2013, uz neophodnu dozu luksuza.
Dinamične linije automobila naglašene su dugačkom haubom i niskom siluetom, a snaga koja se krije ispod haube simbolično je nagoveštena masivnom maskom hladnjaka i proširenim lukovima iznad točkova.
Kabina, koja nudi prostor za četiri odrasla putnika, obiluje premiju detaljima - od kožnih sedišta preko ukrasnih detalja od drveta, do pozlaćenih elemenata enterijera i Lexicon audio sistema.
Hyundai nije otkrio previše tehničkih detalja, ali je potvrđeno da auto dobija pogon od 5.0 litarskog V8 motora sa 425 ks (313 kW) i 518 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Novi koncept imaće svetsku premijeru polovinom meseca na izložbi Pebble Beach Concours d’Elegance u Kaliforniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: