Klarkson bi mogao da ode čak i ako BBC ukine suspenziju

Izvor blizak suspednovanom voditelju emisije Top Gear izjavio je da Džeremi Klarkson razmišlja da napusti BBC, čak i ako izgladi odnose sa matičnom TV kućom.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 12.03.2015.

13:49

Default images
Foto: YouTube screenshot

Nakon što je BBC suspendovao kontroverznog voditelja i odlučio da ne emituje narednu epizodu serijala Top Gear, Klarkson se navodno poverio prijatelju i rekao da posle svega planira da napusti tu televiziju.

Prema istom izvoru, on je negirao da je tokom snimanja došlo do prave tuče, ali je priznao da je bilo "guranja i potezanja".

Ako bi Džeremi Klarkson ostvario svoje pretnje i otišao sa BBC-ja, to bi gotovo sigurno označilo i kraj serijala Top Gear, jer bi u tom slučaju i preostala dva voditelja, Džejms Mej i Ričard Hamond, najverovatnije napustili taj šou.

Kako sada stvari stoje, poslednje tri epizode aktuelne 22. sezone neće biti emitovane, a voditeljskoj trojci ugovor sa BBC-jem ističe u aprilu.

U međuvremenu, onlajn peticiju za povratak Klarksona i emisije Top Gear na TV ekrane do četvrtka je potpisalo preko 700.000 fanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: