100 narudžbina za auto od 3,4 mil.$

Uprkos ceni od 3,4 miliona dolara (oko 2,5 miliona evra) kompanija W Motors primila je do sada više od 100 narudžbina za njihov superautomobil Lykan Hypersport.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 05.02.2013.

16:20

Default images

Sudeći prema početnom interesovanju kupaca, koje daleko prevazilazi projektovanu proizvodnju od svega sedam primeraka, model Lykan Hypersport biće pravi prodajni hit.

Predsednik i izvršni direktor kompanije W Motors, Ralph Debbas, izjavio je da će prednost kod isporuke prvih nekoliko automobila imati kupci sa Bliskog Istoka, iako su do sada porudžbine stigle i iz Rusije, Kine, SAD. On je potvrdio da će definitivno biti napravljeno više od planiranih sedam automobila.

Model Lykan Hypersport počeće najpre da se izrađuje u Torinu. W Motors planira da proizvodnju kasnije premesti u Dubai, Abu Dabi ili Dohu.

Bliskoistočni superautomobil, koji je privukao veliku pažnju bogatih kupaca širom sveta, predstavljen je krajem januara 2013. na salonu automobila u Kataru. Opremljen je motorom sa 750 ks i 1.000 N, od 0 do 100 km/h stiže za 2,8 sekundi, a njegova maksimalna brzina iznosi 395 km/h.

Pročitajte više o modelu Lykan Hypersport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: