Zbog čega se kupcima sviđa Porsche Macan?

Ako ste mislili da se potencijalni kupci jednog Porschea prilikom odlučivanja o nabavci vozila rukovode isključivo sportskim pedigreom, ekskluzivitetom ili prestižom ove marke, u zabludi ste. Britanski WhatCar pokušao je da sazna šta kao prednosti krosovera Macan ističu oni koji su zainteresovani i imaju mogučnosti da ovaj automobil iz salona odvezu u svoju garažu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 12.02.2014.

12:53

Default images

Kada se kaže Porsche, tvrdokorni zaljubljenici u automobile najpre razmišljaju o njegovim sportskim karakteristikama, ali i o imidžu koji on donosi svom vlasniku.

Trendovi se, međutim, menjaju. Otkako je Porsche počeo da proizvodi modele koji nisu tipični za ovu marku, poput limuzine sa 4 vrata ili SUV automobila, stigli su i neki novi kupci. Oni žele da voze kvalitetan, luksuzan automobil i mogu sebi to da priušte, ali nemaju potrebu da njim jurcaju ulicama.

Kada je reč o modelu Macan, kupci u Velikoj Britaniji razmatraju i neke kriterijume koji su ranije bili nezamislivi prilikom izbora jednog automobila marke Porsche. Njih sada interesuje i da li, na primer, u vozilo može da stane kavez za psa, koliko prostora imaju putnici koji sede pozadi, kakav je komfor u vožnji, koliki je kapacitet prtljažnika...

Pogledajte šta vozači i vlasnici Porschea, ali i drugih premijum automobila, koji su zainteresovani da kupe model Macan, misle o ovom vozilu i šta ističu kao njegove prednosti i mane:



Ovakve i slične ankete dobar su pokazatelj za one proizvođač automobila koji su spremni na promene i inovacije u gami svojih modela.

Zbog toga se kompanije koje izrađuju premijum automobile odlučuju da u proizvodnju uvedu modele koji ranije nisu bili karakteristični za njihov brend. To je ujedno i jedan od načina da osvoje nove kupce koji pre toga uopšte nisu ni razmišljali da kupe neki od njihovih modela i tako povećaju prodaju i profit.

Saznajte više o modelu Porsche Macan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: