Automobili

Subota, 22.12.2012.

00:54

Lego "Povratak u budućnost"

Kompanija Lego odlučila je da ispuni želju svojih ljubitelja i da priredi verziju čuvenog Deloreana iz filma "Povratak u budućnost".

Izvor: B92

Default images

Iako je u stvarnosti Delorean DMC 12 završio kao promašaj, ostaće zapamćen kao jedan od najpopuarnijih filmskih automobila svih vremena. Uz male dorade holivudskih stručnjaka bio je u stanju da putuje kroz vreme i da ostavlja plamene tragove na asflatu.

Na sajtu LEGO CUSSOO, namenjenom za razmenu Lego koncepata i ideja, Delorean iz filma "Povratak u budućnost" odabran je za jedan od sledećih projekata danske kompanije. Za čuveni automobil-vremeplov glasalo je preko 10.000 fanova.

Kao i sa pravim automobilima, finalni proizvod trenutno je u završnoj fazi razvoja. Razlika je u tome što se finalnii proizvod ovog puta "definiše" u kancelariji, sa advokatima kompanije Universal, vlasnika prava na "Povratak u budućnost".

Kada svi detalji budu dogovoreni, očekuje se da će Lego DeLoran biti dostupan na tržištu sredinom 2013. godine.



Lego je napravio odličan potez poslušavši želje svojih ljubitelja. Ovaj set će takođe poslužiti mnogim očevima, koji svojim klincima kupe Lego Delorean da prilikom sklapanja i sami malo "putuju kroz vreme" i da se prisete vremena u kojem je film "Povratak u budućnost" bio mega hit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: