Automobili

Ponedeljak, 08.07.2019.

12:45

Đavolja posla: Lamborghini Huracan Performante Diabolico sa 666 "konja"

Nemačka firma Wheelsandmore koja se bavi doradom produkcijskih modela automobila unapredila je moćni Lambo Huracan Performante.

Izvor: B92

Đavolja posla: Lamborghini Huracan Performante Diabolico sa 666
Foto: Wheelsandmore promo

U unapređenom izdanju – simbolično nazvanim "Diabolico" zbog broja konjskih snaga, Huracan Performante dobio je dodatnih 26 ks, pa sada raspolaže sa "dijaboličnih" 666 "konja".

Naime, Wheelsandmore je uz pomoć novog softvera pojačao postojeći atmosferski 5.2 V10 za 20 ks i 22 Nm. Na taj način, postiže se snaga od 660 ks, a još 6 konjskih snaga "izvučeno je" zahvaljujući unapređenom izduvnom sistemu.
Foto: Wheelsandmore promo
Osim za kupe verziju, nemački tjuner ove modifikacije – koje obuhvataju i izmene na sistemu oslanjanja i nove točkove od 20 i 21 inča – nudi i vlasnicima modela Huracan Performante Spyder.

Softversko unapređenje Wheelsandmore naplaćuje 2.520 evra, a novi izduvni sistem 4.831 evra, dok će izmene na ogibljenju automobila vlasnike Huracana Performante koštati dodatnih 982 evra.
Foto: Wheelsandmore promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: