Radovi u Radničkoj ipak završeni u ponedeljak ujutru

Radovi na asfaltiranju deonice u Radničkoj ulici u smeru od centra grada ka Obrenovcu ipak su završeni u ponedeljak ujutru, pa je ovaj deo ulice sa nekoliko sati zakašnjenja pušten u saobraćaj, rekao je za "Beoinfo" Nenad Bajić iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, a saopštila je Gradska uprava grada Beograda.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.08.2013.

10:11

Default images

Bajić je naglasio da je, zahvaljujući ogromnom naporu radnika kompanije "Por" i Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, nevreme tokom vikenda samo za nekoliko sati odložilo završetak asfaltiranja.

Umesto u četiri sata, kako je prvobitno planirano, saobraćaj je pušten u šest sati u ponedeljak ujutru. Bajić je izjavio da su velike padavine u subotu, oko pet popodne, došle u najnezgodnijem trenutku, tačno pre asfaltiranja ulice.

"Taman smo sastrugali stari asfalt i namazali emulziju na koju je trebalo naneti nov asfalt, ogromna količina vode je od ovog dela saobraćajnice napravila pravi mali bazen", rekao je Bajić.

"Na jednom delu ulice radnici su morali tu vodu da uklanjaju, a tamo gde je bio postavljen tucanik voda se polako sama povlačila", istakao je Bajić.

Zbog toga se mislilo da će kraj radova biti odložen za ceo jedan dan i da će saobraćaj biti pušten tek u utorak ujutru. Međutim, radnici i mašine bili su angažovani i čitave dve noći.

"U nedelju uveče je završen i treći sloj asfalta, koji se nekoliko sati hladio pre nego što je na njemu urađena horizontalna signalizacija. I za to je bilo potrebno nekoliko sati rada, ali posao se privodi kraju", rekao je Bajić.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: