Život

Nedelja, 03.03.2024.

15:45

Teya Dora odgovorila Breskvici

Teya Dora je srpska predstavnica na Evroviziji u Malmeu.

Izvor: B92

Teya Dora odgovorila Breskvici
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je odlukom stručnog žirija Teya Dora odnela pobedu sa pesmom Ramonda, pokrenuta je velika rasprava na društvenim mrežama.

Oni koji su navijali i glasali za Breskvicu su bili besni na članove žirija koji nisu dali bodove Breskvici, međutim, nakon što se i sama Breskvica oglasila i čestitala pobednici, sada je nešto slično uradila i Teya Dora.

"Puno mi je srce što smo bile jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala", napisala je ona na Instagramu. Podsetimo, Breskvica je odnela pobedu u glasovima publike, ali je ipak konačan sud doneo žiri, pa je tako srpski predstavnik u Malmeu Teya Dora i pesma Ramonda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: