Morbidno – pronašla jezivu poruku u džepu polovnog blejzera: "Čuvaj se" FOTO

Prodavnice sa nošenom garderobom mogu biti prava riznica blaga, a nošena odeća ponekad skriva neverovatne tajne, poput dnevnika nesrećne ljubavi.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2023.

10:30

Default images

Međutim, to nije bio slučaj sa jednom Amerikankom, koja je naišla na jezivo otkriće nakon što je kupila blejzer u lokalnoj radnji. Naime, otkrila je nešto puno zlokobnije nakon što je pretražila džepove crvenog blejzera.

Žena po imenu Džoan naišla je na poruku prethodne vlasnice koja je tražila da bude pokopana u toj odeći, a cela priča je počela da kruži društvenim mrežama.

"Džoan je pronašla ovaj lepi crveni blejzer s porukom zabodenom u džepu", piše u objavi na Facebooku uz fotografije nove vlasnice i poruke na kojoj je napisano:

"Pokopajte me u ovom crvenom blejzeru."

S obzirom na to da je odevni predmet pronađen u radnji, čini se da se prethodnoj vlasnici nije ispunila želja, a ljudi su počeli da komentarišu čitav događaj.

"Ovo je zaista tužno"

"Nekome se nije ispunila poslednja želja", napisala je jedna žena na Fejsbuku, dok je druga dodala: "Ovo je zaista tužno."

"Čuvaj se. Pokojna vlasnica mogla bi da te proganja zbog njene jakne", našalila se treća.

"Ovo me stvarno rastužilo. Njena jedna skromna želja nije ispoštovana", "Nadam se da je pokopana u nečemu prekrasnom", neki su od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: