- Vesti -

"Jedno dete je davio, drugo udarao": Anđelina Džoli iznela šokantne detalje

Glumica Anđelina Džoli (47) podnela je protivtužbu protiv svog bivšeg supruga Breda Pita (58), a u njoj je iznela ozbiljne optužbe na njegov račun detaljno opisavši događaj koji je nazvala zlostavljanjem, a koji se navodno odigrao u privatnom avionu 2016. godine.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/IAN LANGSDON
Foto:EPA/IAN LANGSDON

Advokati poznate glumice juče su podneli tužbu u Los Anđelesu, a u njoj se nalaze navode o svađi u avionu 14. septembra 2016. godine koja je navodno nekoliko dana kasnije dovela i do podnošenja zahteba za razvod.

Objavljene fotografije povreda Anđeline Džoli nakon što ju je Bred Pit napao u avionu

"Kad je jedno od dece verbalno odbranilo Anđelinu Džoli, Pit je nasrnuo na sopstveno dete, a Džoli ga je zgrabila sa leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Džoli sa leđa, Pit se bacio unazad na sedište povredivši Džoli leđa i laktom", navodi se u dokumentima koji su predati sudu.

"Deca su pojurila i hrabro su pokušala da zaštite jedno drugo. Pre nego što se sve završilo, Pit je jedno od dece davio, a drugo udario po licu. Neka su deca molila Pita da prestane. Svi su bili prestrašeni", piše između ostalog u kontratužbi.

Ponašao se kao čudovište, vređao sina: FBI otvorio dosije Breda Pita

Navodi se i da je tokom "mnogo napetih sati leta" Pit "povremeno izlazio iz zadnjeg dela aviona i vikao i psovao sve njih", a u "jednom trenutku je Džoli polio pivom, a u drugom je decu polivao pivom i crvenim vinom".

Advokati Breda Pita se još uvek nisu oglasili ovim povodom.

Bred Pit tuži Anđelinu: U tajnosti prodala imanje u Francuskoj, glumac izgubio milione dolara

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 142 idi na stranu