"Džon Travolta je homoseksualac" – glumca odali sajentolozi

Džon Travolta poljubio je muškog masera ispred visoko rangiranog pripadnika Sajentološke crkve, tvrde novi vrući memoari.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Sreda, 28.09.2022.

12:47

Foto: Profimedia, Kevork Djansezian

Majk Rajnder, bivši izvršni direktor Sajentološke međunarodne crkve i s njom povezane organizacije koju je napustio 2007, napisao je knjigu "A Billion Years: My Escape from a Life in the Highest Ranks of Scientology". U njoj tvrdi kako mu je dodeljeno da pomogne oženjenom glumcu, danas 68-godišnjem Travolti u "nekim problemima s javnošću". Tako je došao i u situaciju kada je navodno bio svedok poljupca.

Prisetio se razgovora sa zvezdom filmova "Briljantin" i "Petparačke priče" u hotelskom apartmanu. Dok su razgovarali, tvrdi, Travoltin maser, ogrnut kućnim ogrtačem, ušao je u sobu i poljubio glumca u usta.

"Dolazim uskoro", rekao je Travolta dok je maser krenuo prema spavaćoj sobi, piše Rajnder.

"To je bilo prilično šokantno. Pretpostavljam da je to pokazatelj poverenja koje mi je ukazao."

Rinder tvrdi kako ga je Sajentološka crkva angažovala kako bi pomogao oko tračeva koji su se širili o Travoltinom ljubavnom životu.

"Od početka devedesetih Travolta je bio progonjen pričama raznih navodnih muških ljubavnika, uključujući jednog od njegovih bivših pilota, kao i jedne porno-zvezde", piše Rajnder.

"Shvatajući potencijalnu PR štetu koju bi priča o gej seksu mogla imati na savršeni sajentološki par Džona i Keli Preston, Travoltine supruge, koja je preminula 2020, iskopali smo prljavštine o izvorima te priče i zapretili medijima tužbama", navodi autor.

"Ipak pretnja pričom koja opisuje sajentologa kao homoseksualca izazvala bi internu paniku jer za sajentologa ne biti ‘izlečen‘ od homoseksualnosti značilo bi da njihova tehnika nije delotvorna."

Travoltina supruga Keli Preston umrla je 2020. od raka dojke. Imala je tek 57 godina. Par je imao troje dece, sina Džeta, koji je preminuo 2009. sa 16 godina, i ćerku Elu (22) i sina Bendžamina (11).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: