Skupa uspomena: Anastasija Ražnatović od dečka za rođendan dobila diskutabilan poklon FOTO

Popularna mlada pevačica Anastasija Ražnatović, danas proslavlja svoj 24. rođendan, a za tu priliku je od svog sadašnjeg dečka dobila specijalan poklon.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2022.

20:55

Default images

Odnedavno je javnost upoznata sa novim dečkom Ražnatovićeve, a svoju vezu su očigledno ne eksponiraju previše javnosti jer zajedničkih fotografija još uvek nema ni na jednom profilu.

Svoj 24. rođendan je mlada pevačica očigledno želela da proslavi sa najbližima, ali i svojim dečkom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, koji je za ovu priliku naručio da se naslika portret Anastasije i njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Kada je fotografija nemoguće, onda je tu mašta umetnika da nadoknadi prazninu. No, da li je poklon predivan gest ili ipak krije nijansu bizarnosti, na slobodnoj je proceni posmatrača. Kao i svako umetničnko delo.
Sigrurno da joj ovo do sada niko nije poklonio, možda je bilo i suza radosnica, ali ovakav gest svedoči o tome koliko je fudbaleru zapravo Anastasija prirasla za srce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: