Bio je zvezda "Čuvara plaže", a onda je napustio Holivud i postao radnik na gradilištu FOTO

Glumac Dejvid Čarvet najpoznatiji po ulozi Meta Brodija u popularnoj seriji iz 90-ih "Čuvari plaže", nakon 20 uspešnih godina u Holivudu, odlučio je sve da napusti i započne potpuno novi život. Sada je otkrio šta je podstaklo njegovu radikalnu odluku.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.03.2022.

15:48

Bio je zvezda
Foto: Profimedia

Osim glumačke, Dejvid je gradio i uspešnu muzičku karijeru. No, sve to ga nije ispunjavalo.

"Pre nego što sam dobio svoje prvo dete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovno mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, pevam u Evropi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i budem tu za svoju decu svaki dan i uvek kada im zatrebam", kazao je u intervjuu za strane medije.

"Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kod kuće kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude", dodao je.
Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa svetlima reflektora. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog loših majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

"Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao da napravim još jednu takvu. Tako se rodila ideja", prisetio se.

Danas vodi građevinarsku firmu i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije požalio zbog odlaska iz Holivuda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: