Uhapšen reditelj filma "Black Panther" - zamenili ga sa pljačkašem VIDEO

Reditelj filma "Black Panther" Rajan Kugler uhapšen je u Atlanti ranije ove godine nakon što ga je radnica banke zamenila sa pljačkašem.

Život

Izvor: B92

Petak, 11.03.2022.

13:23

Uhapšen reditelj filma
Foto: Profimedia

Sve se dogodilo 7. januara, kad je reditelj pokušao diskretno da podigne sredstva sa svog računa u "Bank of America" u Atlanti. Kugler je nosio zelenu majicu s kapuljačom, crni šešir, tamne naočare za sunce i belu masku za lice protiv kovida 19, kada je ušao u poslovnicu u Atlanti, prenosi "Page Six". Predao je radnici listić sa rukom ispisanom beleškom na pozadini, što ju je navelo da pomisli da Kugler pokušava da inscenira pljačku. U policijskom izvještaju navodi se da je radnica obavestila svog menadžera, nakon što je dobila poruku i primila "upozorenje s računa gospodina Kuglera" pa su nazvali policiju.

"Želeo bih da podignem 12 hiljada dolara gotovine sa svog tekućeg računa. Molim vas, brojite novac negde drugde. Želeo bih da budem diskretan", napisao je reditelj na listiću, prenosi TMZ.

Službenik je u policijskom izvještaju naveo da je incident greška "Bank of America" i da Kugler nije učinio ništa pogrešno, napominjući da su reditelju filma odmah skinute lisice.

"Duboko žalimo zbog ovog incidenta. To se nikada nije smelo dogoditi i mi smo se izvinili gospodinu Kugleru", rekao je predstavnik za medije pomenute banke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: