Nataša Bekvalac: "Naučila sam da kažem – ne" VIDEO

Pevačica Nataša Bekvalac je u jutarnjem programu TV Prva otkrila šta očekuje od naredne godine i od novog albuma.

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.12.2021.

09:45

Nataša Bekvalac:
Foto: Printskrin/TV Prva

Nataša Bekvalac, osim na ljubavnu tematiku, koja je uvek aktuelna kod nje, osvrnula se i na vaspitavanje dece. Iako joj je starija kćerka već tinejdžerka, pevačica kaže da ima ogromno razumevanje za njene godine i status.

"Moje dete nije dete samo jednog poznatog roditelja, već smo oboje javne ličnosti. To sa sobom nosi određene pritiske i nije joj uvek lako."

Pevačica nije krila oduševljenje što se konačno vratila svojoj velikoj ljubavi – pevanju i nastupima.

"Puno nastupamo i radimo. Ovo je intenzivan period, pa medijski nisam možda toliko prisutna. Pripremamo se za novogodišnje nastupe", rekla je.

Kako kaže, jako su joj nedostajali nastupi.

"Mene to stvarno čini živom", dodala je.

Na pitanje voditelja da li će se možda udati u narednoj godini, rekla je: "Jedno znam – sledeće godine se sigurno neću udati".

Priznala je da joj nekada nedostaje ta vrsta muške energije, ali da je u poslednjih nekoliko godina izgubila na ženstvenosti.

Sa kakvim očekivanjima ulazi u narednu godinu?

"Nemam nikakvih očekivanja. Kada nemaš očekivanja, ne možeš da budeš razočaran", rekla je.

Priznaje da je bije glas da je teška i zahtevna za saradnju.

"Naučila sam da kažem – ne", rekla je pevačica priznajući da je sa godinama naučila kako da se postavi u poslu, jer ipak je ona izvođač i treba da učestvuje u svakom procesu stvaranja.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: