Svet 0

06.05.2024.

23:49

Brz odgovor: Ispaljene rakete na južni Izrael

Oružano krilo Palestinskog islamskog džihada, Brigade Al Kuds, saopštilo je da je lansiralo rakete iz Gaze prema južnom Izraelu kao odgovor na nastavak izraelskih vazdušnih napada na enklavu, prenela je Al Džazira.

Izvor: Tanjug

Brz odgovor: Ispaljene rakete na južni Izrael
Shutterstock/zef art

Podeli:

''Gađali smo Sderot, Nir Am i naselja u Pojasu Gaze raketnim baražima'', navodi se u saopštenju Al Kuds brigada.

Izraelska vojska je saopštila da su se sirene za vazdušnu opasnost oglasile u naseljima u blizini okupiranih palestinskih teritorija.

Ranije večeras iz izraelskog ratno kabineta saopšteno je da će izraelska vojska nastaviti sa napadima na grad Rafu u južnom delu Pojasa Gaze, gde se nalazi oko 250.000 interno raseljenih Palestinaca, nakon što je palestinska militantna grupa Hamas saopštila da je prihvatila egipatsko-katarski predlog o prekidu vatre.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: