- Vesti -

Glumac koji je okrenuo leđa Holivudu: "Žalim samo zbog jednog"

Za moje mentalno zdravlje najbolje je da se držim daleko od Holivuda, kazao je Džoš Hartnet (43), objašnjavajući zašto je pre dvadesetak godina odlučio da se povuče iz javnosti.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džoš Hartnet je krajem 90-tih i početkom 2000-tih igrao glavne uloge velikih filmskih blokbastera kao što su "Pearl Harbour", "Pad Crnog jastreba" i "40 dana bez komada". "Nestao" je na vrhuncu slave, a sada je objasnio kako je to uradio jer je želeo da se posveti porodičnom životu.

"Moj pogled na Holivud uvek se kretao između frustracije i rada bez volje. Nakon što sam odbio da nastavim da glumim u blokbasterima, nisam nestao iz filmske produkcije, kako to nekome izgleda. Samo sam se držao dalje od Holivuda i bombastičnih naslova jer sam shvatio da to nije način na koji želim da živim i radim", tvrdi glumac koji ističe kako je oduvek pokušavao da radi filmove koji su više od puke zabave. Zbog toga se poslednje dve decenije posvetio snimanju nezavisnih, malih filmova, produkciji i režiji, kao i pisanju scenarija, kao i mirnijem životu van dometa naslovnica i paparaca.

U međuvremenu su, pohvalio se, on i supruga Tamzin Egerton (32) krajem 2019. godine dobili treće dete.

"Ponosan sam što sam otac troje dece i što imam sjajan odnos s partnerkom", kaže Hartnet koji ne žali zato što je odbio uloge Supermena i Betmena.

"Žalim samo jer sam svojevremeno, na samim počecima karijere, odbio da glumim u filmu "Brokeback Mountain", a ulogu namenjenu meni kasnije je odigrao Hit Ledžer. Ako zbog ničeg drugog, onda zbog toga jer nisam dobio priliku da poljubim Džejka Džilenhola", kazao je Hartnet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu