Zbog nje nije dobila ni meč, ni ulogu: Bivša MMA zvezda tužila Hale Beri

Ket Zingano, bivša MMA zvezda, tužila je glumicu Hale Beri, tvrdeći da je odustala od ključne UFC borbe kako bi se pojavila u njenom filmu - ali je na kraju isključena i iz UFC-a i iz filma.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.08.2021.

12:29

Zbog nje nije dobila ni meč, ni ulogu: Bivša MMA zvezda tužila Hale Beri
Foto: Profimedia

Film o mešovitim borilačkim veštinama "Bruised", koji je režirala Hale Beri, premijerno je prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu prošle godine, a na Netfliksu bi trebalo da izađe u novembru.

Poznata glumica debituje kao reditelj, ali i glumi MMA borca, koja je u filmu samohrana majka, kao i Zingano.
MMA zvezda tvrdi da ju je Beri zamolila da se pojavi u filmu tokom sastanka u julu 2019. godine, a u tužbi navodi i da je u filmu očigledna paralele između scenarija i njene lične životne priče.

Nedelju dana kasnije, Zingano je dobila ponudu za UFC borbu u oktobru 2019. godine, na kojoj bi se ona ustavri nadmetala za titulu.

Međutim, Beri je navodno rekla Zinganovoj da, zbog bezbednosnih razloga, ona ne može istovremeno da se bori i da učestvuje u filmu.
"Zingano je bila rastrzana između veoma vredne prilike za napredovanje u karijeri, borbom za osvajanje titule, i šanse koja se dešava jednom u životu da se sa optuženom Berije uključi u budući film o liku čija priča tako verno predstavlja Zinganovu životnu priču", navodi se u tužbi.

Zingano je obavestila UFC da neće učestvovati u borbi, nakon čega su je otpustili, u avgustu 2019. godine.

Dve nedelje nakon toga, Beri joj je navodno rekla da ne može da se pojavi u filmu, jer mogu da učestvuju samo borci UFC-a. Beri je tada prekinula komunikaciju sa Zinganovom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: