Život

Nedelja, 18.07.2021.

14:04

Ronaldinjo se potpisao obožavateljki preko grudi VIDEO

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo poslednji put se pojavio na terenu pre šest godina, ali i dalje ima velike obožavatelje širom sveta.

Izvor: B92

Ronaldinjo se potpisao obožavateljki preko grudi VIDEO
Foto: EPA-EFE/Mariscal

Navijači i brojne obožavateljke i dalje žele fotografiju i njegov autogram, pa je tako jedna devojka zatražila od Brazilca da joj se potpiše na ne toliko tipičnom mestu - što on nije odbio.

Devojka u kratkoj majici bez brushaltera je zatražila autogram preko grudi, a Ronaldinjo je prihvatio njen zahtev.

Podsećamo, prošle godine Ronaldinjo i njegov brat Roberto, uhapšeni su kada su sa lažnim pasošima pokušali da uđu u Paragvaj.

Prema njihovoj tadašnjoj izjavi, bivši as Barselone i njegov agent, brat Roberto, išli su u Asunsion zbog humanitarne akcije, kako bi učestvovali u pomoći lečenja dece čiji su roditelji siromašni. U zatvoru su proveli nešto preko mesec dana, kada su platili kauciju u iznosu od 1.6 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: