Lečić navodno traži da Štajnfeld ide na poligraf

Branislav Lečić juče je proveo sedam sati u Policijskoj stanici "29 novembar" dajući iskaz o navodima Danijele Štajnfeld da ju je glumac i kolega silovao 2012. godine.

Život

Izvor: B92

Subota, 27.03.2021.

21:30

Lečić navodno traži da Štajnfeld ide na poligraf
Foto: Printscreen/TV Prva

Iako je sinoć po izlasku iz policijske stanice prvo rekao da ne želi da se obraća javnosti, ipak je po dolasku kući to učinio dva puta na svojim društvenim mrežama.

Prema navodima Branislava Lečića, koji nisu potvrđeni od strane nadležnih institucija, on je "prošao poligraf".

"Danijela Štajnfeld ništa ne mora i ništa ne treba"

Ono što jeste potvrđeno od strane Tužilaštva jeste da je negirao sve navode Danijele Štajnfeld, i da se dalje radi na prikupljanju dokaza u ovom slučaju.

Prema navodima domaćih medija, Lečić je sinoć zatražio da se poligrafskom testiranju podvrgne i sama Štajnfeld.

Podsetimo, danas je izašla ispovest glumice, u kojoj tvrdi da je zbog traume silovanja od strane Branislava Lečića imala misli o samoubistvu, napade panike i kako se lečila o posttraumatskog stresnog poremećaja godinama u Americi.

Štajnfeld: "Pitajte me o mom seksualnom napadu" FOTO


Navela je da je čak u jednom momentu bila predmet istraživanja posttraumatskog stresnog poremećaja na Kolumbijskom institutu.

"Jako lako može da se dijagnostikuje koje su posledice traume. To jeste dokaz da se zlostavljanje i atak desio, jer to može da se meri funkcionisanjem mozga. Kad budete zlostavljeni ne postoji šansa da nemate posledice traume. To je jedan od najgorih napada koje čovek može da preživi", poručila je Štajnfeld za "Insajder".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: