Kokain, kraljica, Kapitol: Voditelj šokirao govorom na Gremiju

Voditelj ovogodišnje dodele nagrade Gremi Trevor Noa otvorio je šou kontroverznim monologom u kom se našalio na račun kraljevske porodice, a takođe je uspeo i da Gremi uporedi s neredima na Kapitolu i pričao je o kokainu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.03.2021.

11:20

Kokain, kraljica, Kapitol: Voditelj šokirao govorom na Gremiju
Foto: Profimedia/Jay L. Clendenin / Los Angeles Times)

Noa se javio ispred šatora na otvorenom, u kojem su bile smeštene zvezde te je atmosferu opisao napetijom od one koja ovih dana verovatno vlada među pripadnicima kraljevske porodice.

"Nominovani izvođači sedeće distancirani za stolovima čekajući na svoje nagrade. Dakle, trenutno je u tom šatoru više napetosti nego na porodičnom okupljanju u Bakingemskoj palati", rekao je.
Foto: Profimedia
"Dodela Gremija je najveći događaj ove godine, izuzev nereda na Kapitolu", dodao je, iako je ranije tvrdio da Gremiji neće biti politički događaj.

Zatim je u svoj govor ubacio i droge, govoreći da je dodela retki događaj u kom bela stvar koja učesnicima ulazi u nos nije kokain, već štapić za bris kojim se uzima uzorak i testira na koronavirus.

Voditeljev monolog izazvao je podeljene reakcije zbog brojnih referenci i uplitanja politike.

"Ugasio sam prenos odmah na početku", napisao je jedan korisnik Tvitera.

"Nije smešno. Neki ljudi su umrli u neredima", dodao je drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: