Glumici je dijagnostikovan 4. stadijum karcinoma: "Šenon je zaista žilava. Borac"

Šenon Doerti najpoznatija je po ulozi Brende u hit seriji devedesetih godina "Beverli Hils", a kasnije se pojavila i u takođe poularnoj seriji "Čari". Međutim, na snimanju obe serije, pratio ju je glas da je problematična i "teška za saradnju". Poslednjih godina, sve je više vesti o njoj i njenom zdravstvenom stanju, jer ova glumica ima rak dojke.

Život

Izvor: B92

Sreda, 23.09.2020.

10:35

Glumici je dijagnostikovan 4. stadijum karcinoma:
Foto: Gettyimages/Handout / Handout

Iako je pre tri godine objavila da je pobedila rak, početkom 2020. mnoge je rastužila kada je na Instagramu navela da je rak ušao u četvrti stadijum. Naime, skoro tri godine nakon što je objavila da je njena bolest u remisiji, Šenon je morala da obavesti javnost da joj se rak ipak vratio.

"Moj rak se vratio. Morala sam da obavestim javnost o tome, ali mislim da se još nisam pomirila sa tom činjenicom", rekla je ona, prenosi portal "I njuz" (Enews).

Šenon Doerti (48) priznala je da je saznala da joj se bolest vratila još pre godinu dana, ali da nije imala snage da o tome priča. Želela je da pokaže da može da radi i tako bolesna. Gostujući u jednoj emisiji, njen prijatelj i kolega iz serije "Beverli Hils" Džejson Prisli otkrio je da se sa glumicom često čuje.

"Poslednji put kad sam se čuo sa njom, bila je prilično dobre volje", rekao je on, prenosi I njuz.

"Zovem Šenon svakih nekoliko meseci, samo da bih saznao kako je i pozdravio je", rekao je Prisli u programu Netvork 10, te dodao:

"Šenon je zaista žilava devojka. Borac je, uvek je bila. I znam da će se i dalje boriti koliko god može". Embed from Getty Images Šenon Doerti je početkom februara ove godine rekla da joj je bilo veoma teško kada je saznala da se bolest vratila.

"Dobila sam gorku pilulu koju treba da progutam. Jako mi je teško. Ima dana kada se pitam zašto ja, a onda nekada prihvatim bolest i kažem sebi - zašto ne ja? Ko drugi? Ko drugi zaslužuje ovo? Niko od nas ovo ne zaslužuje. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu", rekla je ona. Embed from Getty Images Glumica se vratila na posao i prihvatila ulogu u nastavku serije "Beverli Hils", i to, kako je rekla, kako bi odala počast preminulom kolegi Luku Periju, koji je malo pre početka snimanja umro od moždanog udara.

Slavnoj glumici rak dojke otkriven je 2015. godine i svoje obožavaoce ona je često o tome obaveštavala na Instagramu. Ona ih je obaveštavala o tome kroz šta sve prolazi u lečenju, hemioterapijama, o opadanju kose, operacijama, suzama i o tuzi sa kojom se nosila. U aprilu 2017. godine objavila je da je bolest u remisiji. Ipak, nepune dve godine kasnije, rak se vratio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: