Sestra poznatog fudbalera napala Van Dajka: "Ne zaslužuješ da sediš sa njim za istim stolom!"

Sestra Kristijana Ronalda Katja Aveiro napala je putem društvenih mreža Virdžila van Dajka nakon što se Holanđanin na sinoćnoj dodeli Zlatne lopte našalio na pitanje o Portugalcu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 03.12.2019.

14:37

Default images

Naime, Van Dajk je doveo u pitanje to da li je Ronaldo uopšte njegov rival u borbi za nagradu koju dodeljuje "Frans fudbal".

"Ovde postoje ljudi koji su frustrirani! I izvan stvarnosti... Novinarka: 'Kristijano Ronaldo neće biti ovde. Da li je to jedan rival manje?' Van Dajk: 'Da li je Ronaldo stvarno rival?' Ovo je bio odgovor holandskog štopera koji nastupa za Liverpul kada su ga pitali o odsustvu Ronalda sa ove ceremonije. Bilo je poznato da Ronaldo neće osvojiti nagradu, iako je osvojio važne ekipne titule. Ipak, to je neka druga rasprava i u budućnosti će se saznati istina o fudbalu", napisala je Katja.
Potom se žestoko obrušila na Van Dajka spominjući uspehe koje je ostvario njen brat, prenosi Kliks.

"A sada, dragi Virdžile, gde god ti ideš, Kristijano Ronaldo je bio i otišao hiljadu puta. Vidi, moj dragi Virdžile, taj Kristijano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Kristijano je čak bio i najbolji igrač i strelac države u kojoj ti igraš. Usput, bio je mnogo mlađi od tebe. Dragi Virdžile, Kristijano je postao najbolji igrač u istoriji Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virdžile? U tom klubu je pobedio tebe u finalu Lige šampiona. Virdžile, Kristijano ima pet Zlatnih lopti. Pobedio je tvoju Holandiju u finalu Lige nacija. Dragi Virdžile, on i u jednoj od poslednjih epizoda u karijeri osvaja više trofeja od tebe. Kad ti budeš imao pune ruke trofeja, onda ćeš moći da sedneš za sto sa njim. Odrasti i pokaži, kako se to kaže kod nas. Za mene je Kristijano najbolji fudbaler sveta", dodala je Katja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: