Ubio konobara jer je dugo čekao porudžbinu: "Ovo je tužno, bio je to miran restoran"

Gost jednog lokala u Parizu ubio je konobara zbog toga što mu sendvič koji je naručio nije pripremljen dovoljno brzo.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 18.08.2019.

09:40

Ubio konobara jer je dugo čekao porudžbinu:
Foto: ilustracija depositphoto/clementetinin

Policija je saopštila da je pokrenuta istraga o ubistvu nakon što je juče došlo do incidenta u jednom lokalu u predgrađu Pariza.

Osumnjičeni je nakon ubistva pobegao i još uvek nije pronđen. Ekipa hitne pomoći pokušala je da spase 28-godišnjeg muškarca koji je ranjen, ali je ipak preminuo na mestu događaja.

Njegove kolege su rekle da je gost izgubio kontrolu u restoranu brze hrane zbog toga što je dugo čekao naručeni sendvič.

Zločin je šokirao lokalne stanovnike.

"Ovo je tužno. Bio je to miran restoran bez ikakvih problema. Otvoren je pre nekoliko meseci", rekla je jedna žena francuskim medijima.

Inače, stanovnici su sve više zabrinuti zbog rasta stope kriminala u njihovoj okolini gde ima sve više dilera i pijanaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: