Jedan detalj sa ove fotografije potpuno je iznenadio njihove obožavaoce

Glumac Rajan Rejnolds je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa kolegom Dvejnom Džonsonom zbog koje su njegovi pratioci, bar za trenutak, ostali potpuno iznenađeni.

Život

Izvor: B92

Subota, 10.08.2019.

16:44

Default images

Na fotografiji se vide obojica kako povlače svoje majice, ne bi li se videlo da i jedan i drugi imaju identičnu tetovažu na grudima.

"The Rock" već neko vreme ima polinezijski tribal istetoviran na svojim grudima, ali i Rajan je izgleda udradio identičnu ili sličnu tetovažu.

Iako postoje velike šanse da je njegova tetovaža privremena, objava je dobila mnogo komentara. Među najzanimljivijima je bio upravo Dvejnov odgovor:

"Ti povučeš majicu da otkriješ tetovažu i to izgleda opušteno i seksi. Ja povučem majicu i to izgleda kao da jedem žene i decu."

Dva glumca zajedno igraju u najnovijem delu filma "Paklene ulice", a Rajan koristi svaku priliku da pokaže da su najbolji prijatelji.

On je, takođe, objavio i fotografiju ogrlice u obliku srca sa natpisom "najbolji prijatelji" i stavio oznaku "The Rock", kako bi bio siguran da svi znaju ko mu je najbolji "ortak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: