Kraljevska porodica u panici: Osuđivani nasilnik ušao u palatu i našao se blizu princa Džordža

Ovakav bezbednosni propust kraljevska porodica sebi ne sme da dozvoli ponovo. Alarmantna vest potresla je kraljevsku porodicu i odjeknula hodnicima Kensington palate, jer se osuđivani nasilnik našao u blizini princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa tokom bezednosnog propusta.

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2019.

09:42

Kraljevska porodica u panici: Osuđivani nasilnik ušao u palatu i našao se blizu princa Džordža
Foto: Gettyimages/Chris J Ratcliffe

Kako prenosi Womenshealthmag, muškarcu je bilo dozvoljeno da uđe u palatu kao vozač jedne privatne kompanije. Navodno, izvor blizak palati otkrio je ovaj propust, pa su pripadnici obezbeđenja pristupili proveri bezbednosnog sistema.

Bivši osuđenik, koji je bio u zatvoru zbog maltretiranja koje uključuje i polivanje vrelom vodom, hvalio se prijateljima kako je vide princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa u njihovom porodičnom dvorištu 14. jula i rekao da je Džordž bio veoma ljubazan.

"Vojvoda je obavešten o svemu i ispituje šta se tačno desilo. On zaista veruje da osuđenici zaslužuju drugu šansu kada odsluže svoju kaznu, ali je zabrinut da bezbednosna procedura i nije toliko stroga koliko bi trebala da bude. Veoma je važno da znamo ko ulazi u palatu", rekao je izvor blizak palati.

Obezbeđenje je naglasilo da su odmah pošto su primili vest o tome pristupili reviziji i unpređivanju trenutnog bezbednosnog sistema i procedura za pristup palati. Planiraju da pooštre mere opreza i zahteve koje oni koji žele da dođu u palatu moraju da ispune. Na svu sreću sve se završilo dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: