- Vesti -

"Tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo" VIDEO

Pop ikona Madona je kritikovana zbog svog nastupa na takmičenju za pesmu Evrovizije u Tel Avivu u subotu, za koji su mnogi rekli da je bio neharmoničan i da je pevačica falširala, što ju je navelo da postavi montirani snimak na Jutjubu, navode izraelski mediji.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Gettyimages / Michael Campanella
Foto: Gettyimages / Michael Campanella

Na video-snimku digitalno su popravljeni najgori trenuci njenog gostovanja na finalnoj večeri takmičenja.

Izraelski mediji podsećaju da je holandska najavljivačica sugerisala falširanje i da je kladioničarska kompanija Pedi Pauer otišla još dalje rekavši da će se isplatiti onima koji su predvideli da Madonin nastup neće valjati.

Oni koji su pogledali novu verziju brzo su istakli da je znatno poboljšana.

"Dušice, mi smo svi čuli kako je to stvarno zvučalo", navedeno je u jednom komentaru, a u drugom se ocenjuje da "današnja tehnologija neće popraviti traumu koju je predstavljao taj nastup uživo".

Neki su postavili video-snimak na kojem su dva snimka jedan pored drugog.

Madonini vokali nisu međutim bili jedina kontroverza nastupa.

Ona je u svojoj novoj pesmi "Future" uputila poziv na mir, a na leđima dvoje njenih plesača su bile izraelska i palestinska zastava.

Oni su bili poslednji plesači koji su sišli sa bine na kraju pesme i tada su Madona i reper Kuavo, koji je sa njom nastupao, takođe dramatično iščezli uz poruku "Wake up".

Kritičari Izraela protivili su se tome što je Tel Aviv domaćin Evrovizije, ali je Madona jasno rekla da je ushićena zato što nastupa i politička dimenzija je bila očito poziv na harmoniju, a ne njen protest.

Ona je na Tviteru objavila da je "zahvalna za mogućnost da širi poruku mira i jedinstva sa svetom".

Evropska radio-difuzna unija (EBU), organizator Evrovizije, u saopštenju je navela da nije bio odobreno da se izraelske i palestinske zastave pojave u Madoninom nastupu.

strana 1 od 126 idi na stranu