- Vesti -

Glumica objavila da boluje od raka: Bolest napadam humorom

Glumica Džulija Luis Drajfus otvoreno govori o najtežim danima u životu i borbi sa rakom. Rekla je da tokom teških dana nakon dijagnoze koju je dobila prošle godine u decembru odbijala da dopusti da je crne misli progutaju iako je bila uplašena jer nije znala kakav će rezultat na kraju biti.

Izvor: New York Times, Nedeljnik
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

U trenucima kada joj je bilo teško delila je s fanovima svaki korak kroz borbu s bolešću i često isticala da ona ima neverovatnu podršku svih dragih ljudi.

"Nisam razmišljala da li ću sutra umreti. Nisam dopustila mojim mislima da uopšte odu tamo iako sam se toga bojala najviše. U takva stanja sam upala samo na trenutak", rekla je.

Zvezda humorističke serije "Potpredsednica" objavila je da je obolela od raka dojke samo dan nakon dodele nagrada Emi, na kojoj je ušla u istoriju kao najnagrađivanija glumica dosad.

"Znate li kako morate držati jako usko uzde kad konj galopira? Tako sam se ja osećala i čvrsto sam držala uzde. Imala sam jako tešku godinu, ali uspela sam proći kroz to", rekla je za Njujork tajms.

Glumica (57) tvrdi da je prvo želela da njena borba protiv raka ostane privatna, ali zbog toga što je morala tražiti slobodno sa snimanja odlučila je to sama da objavi u vestima.

"Normalno ne bih javno podelila takvu privatnu stvar, ali odlučila sam da bolest napadnem s dozom humora i jako me iznenadila podrška i reakcija", dodala je poznata glumica, koja se vratila na set političke komedije početkom ove godine.

Nakon što je odradila poslednju hemoterapiju, glumica se vratila na posao, a nedavno je prvi put progovorila o borbi s rakom dojke.

strana 1 od 135 idi na stranu